My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όλα τα νέα του Κιλκισιακού

kilkisiakosΕύκολη επικράτηση για τον Κιλκισιακό  που επιβλήθηκε με 4-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο του Νέου Γυναικοκάστρου. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στη σειρά για την ομάδα του Μάκη Δανδίκα που έφτασε τους 41 πόντους στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Τηλέμαχο Παπαδόπουλο να σκοράρει στο 20′ και στο 25′, και τον Βασίλη Δασκάλου να βρίσκει ισάριθμες φορές τα δίχτυα στο 82′ και στο 88′.

Πολλές φάσεις για τον ΑΟΚ να επιτύχει κι άλλα γκολ, με τον Θόδωρο Πολύζο να έχει οριζόντιο δοκάρι στο 9′.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Εθνικό Αξιούπολης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Ραφαηλίδης (60′ Παρπουτσής), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Λογγινίδης, Σωκ. Παπαδόπουλος, Πολύζος (80′ Δασκάλου), Βαχανελίδης (46′ Ε. Παπαδόπουλος), Τηλ. Παπαδόπουλος.

kilkisiakos-BΚοντά στην άνοδο η δεύτερη ομάδα

Ένα βήμα από την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία απέχει πλέον η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-1 της Κορωνούδας.

Η ομάδα του Γιώργου Πελίδη διατηρήθηκε έτσι στην τρίτη θέση έχοντας 31 βαθμούς και θέλει πλέον τρεις πόντους στις δύο αγωνιστικές που απομένουν στα παιχνίδια με την Ξηρόβρυση και τη Δοϊράνη για να “σφραγίσει” το εισιτήριο της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14′ έπειτα από στατική φάση και κόντρες στη μικρή περιοχή.

Ο Κιλκισιακός Β΄ ναι μεν είχε τη κατοχή, αλλά μέχρι το 30′ δεν έβγαζε φάσεις. Σε εκείνο το σημείο η κεφαλιά του Παναγιώτη Ζαμανόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, και οχτώ λεπτά αργότερα ο Τάσος Μαζμανίδης έστρωσε στον Κώστα Μόνη που ισοφάρισε μέσα από τη περιοχή.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικά. Γρήγορο ποδόσφαιρο, με τους αυτοματισμούς να βγαίνουν ακόμη μια φορά, κάθετο παιχνίδι συνεχώς, πλαγιοκοπήσεις, και στο 66′ ο Κώστας Τσακιρίδης έβγαλε σέντρα “λουκούμι” και ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στο 74′ Ο Νίκος Κελεσίδης βρήκε χώρο έξω από τη περιοχή και με ένα “κεραυνό” την έστειλε στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε και πάλι ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι, και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 79′. Όμορφη ατομική ενέργεια του Στέλιου Φιλιππίδη από τα δεξιά, πάσα πάρε-βάλε στον Παναγιώτη Κοσμερίδη και 4-1.

Η ομάδα του Κιλκισιακού μέχρι το φινάλε είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Φιλιππίδη και Νίκο Τσακαλοφίδη για να φτάσει και σε άλλα τέρματα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Τσακιρίδης, Ντοριάν, Κουρτεσίδης, Η. Κουραλίδης, Μόνης (80′ Γ. Κουραλίδης), Θ. Κοσμερίδης, Κελεσίδης, Ζαμανόπουλος (80′ Τσακαλοφίδης), Π. Κοσμερίδης, Μαζμανίδης.

kilkisiakos-sxoli-podosfairouΣτην Έδεσσα η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού επισκέφτηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου τη πόλη της Έδεσσας και έδωσε φιλικούς αγώνες με τον ιστορικό Εδεσσαϊκό.

Οι Προπαίδες 2003 του Παναγιώτη Ιακωβίδη συνέχισαν τα πολύ καλά αποτελέσματα, καθώς πήραν τη νίκη επικρατώντας με 5-1. Οι πιο μικροί, αυτοί του 2004, παρά την ήττα με 2-0, κατάφεραν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο πάθος και δύναμη, και έδειξαν θετικά στοιχεία.

Οι τζούνιορ του Ανδρέα Αβραμίδη το χάρηκαν με τη ψυχή τους, αφού αγωνίστηκαν αρκετή ώρα σε δύο αγώνες.

Το ίδιο και για τα Προτζούνιορ του Κώστα Τσακιρίδη που διασκέδασαν σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες αφού πρόκειται για παιδιά γεννηθέντα το 2008.

Μετά το πέρας των αγώνων οι προπονητές, τα παιδιά και οι γονείς τους επισκέφθηκαν τους καταρράκτες της πόλης, αλλά και το μουσείο ερπετών, διασκεδάζοντας και βγάζοντας πολλές φωτογραφίες.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού τονίζει για ακόμη μια φορά πως δεν μπαίνει στη διαδικασία να ανακοινώνει τα αποτελέσματα των τμημάτων Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά πρέπει να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα, και να μην εισέρχονται σε σκοπιμότητες.

Οι αγώνες συνεχίζονται και τη Κυριακή 27 Μαρτίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Πολυκάστρου.

Σχολιάστε