My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Όλα τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς επί της ιστορικής ομάδας του ΠΑ’Ι’ΚΟΥ Γουμένισσαςμε σκορ 0-1.

Η έναρξη του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα του Αλέξανδρου μακριά από τον καλό της εαυτό σε ένα α’ ημίχρονο αρκετά ισορροπημένο. Παρ’ όλα αυτά ο Αλέξανδρος είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα με τον τερματοφύλακα της Γουμένισσας που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα να αποκρούει στη δεξιά του γωνία πολύ δυνατό σουτ του Κώστα Ντουντούκη στο 12′. Στο 26′ ο τερματοφύλακας του ΠΑ’Ι’ΚΟΥ μπλόκαρε πλασέ του Γιάννη Τζεβελέκη μετά από πάσα του Τσολακίδη.

Στο β’ ημίχρονο ο Αλέξανδρος μπήκε πιο επιθετικά και στο 57′ ο Ντουντούκης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος σπατάλησε σωρεία ευκαιριών με τους Ιωαννίδη στο 65′ και το 81′ να νικιέται σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα ο οποίος στο 86′ νίκησε και τον Αποστολίδη (Μιλίτο)σε κοντινό πλασέ. Λίγο νωρίτερα στο 76 σουτ του Μπάμπη Κοτσαμπο’ι’κίδη έφυγε λίγο έξω από το αριστερό ”γάμα” της αντίπαλης εστίας , ενώ στο 90′ ο Ντουντούκης με χτύπημα φάουλ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Αλέξανδρο είναι την τετάρτη 25 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Παίδες: Πανδαισία στη Θεσσαλονίκη

Οι Παίδες έπαιζαν στη Σίνδο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, τέσσερα (4) άλλα τμήματα έπαιζαν στο Πολύκαστρο για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς τζούνιορ και προτζούνιορ την ίδια ώρα 7 ακόμη τμήματα της Ακαδημίας συμμετείχαν σε σειρά φιλικών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή αναχώρησε με δυο (2) λεωφορεία για τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ντίνος Κούης και σ αυτήν συμμετείχαν τα τμήματα προτζούνιορ ”Ντόντμουντ” και ”Νάπολι”, τζούνιορ ”Μαρσέιγ” , ”Φιορεντίνα” και ”Τότεναμ” καθώς και τα τμήματα Προπαίδων ”Ρεάλ” και ”Γιούβε”. Στην αποστολή συμμετείχαν οι προπονητές κκ. Νίκος Μούρος, Βασίλης Ορμανίδης, Παναγιώτης Γιαξής, Αλέξης Δούγιας και Γιάννης Ιασωνίδης, οι οποίοι έμεινα πολύ ευχαριστημένοι από τη προσπάθεια των αθλητών τους.

Ο ΠΑΟΚ…. κοντά στα παιδιά του

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου η Ημερίδα Ενημέρωσης για το Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Πλήθος κόσμου, φίλοι του ΠΑΟΚ ,του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και του ποδοσφαίρου, γονείς και αθλητές ενημερώθηκαν για την έναρξη και λειτουργία του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις , της εδώ και εννιά έτη , συνεργαζόμενης Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ο οποίος ανέλυσε τους λόγους και τα οφέλη αυτής της τόσο σημαντικής και χρήσιμης για το παιδικό ποδόσφαιρο καινοτομίας.

Το πάνελ συμπλήρωνε ο κ. Αλέκος Θεοδωρίδης μέλος του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος μαζί με τον κ. Γιάννη  Αβραμίδη είναι υπεύθυνος των Προπονητικών Κέντρων του ΠΑΟΚ πανελλαδικά.

Από πλευράς της οικοδέσποινας Ακαδημίας, ο Διευθυντής της Μιχάλης Αναστασιάδης τόνισε την μεγάλη σημασία της τεχνογνωσίας που οι Υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέχουν στην προπονητική ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και καλωσόρισε την σύσταση του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου με την συγκέντρωση και την προπόνηση των επιλεγμένων παιδιών τέσσερις φορές το μήνα από τους προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Ημερίδα έκλεισε με απαντήσεις των υπευθύνων του ΠΑΟΚ σε ερωτήσεις των παρισταμένων, ενώ τις εντυπώσεις ‘’έκλεψε’’   με την ερώτηση-τοποθέτηση του ο 11χρονος Γιώργος Κούπενος, ο οποίος πρόσφατα προωθήθηκε από την Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην Κ12 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης  ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΚ και εξέχον μέλος της ΕΠΟ επί σειρά ετών Βασίλης Χατζηαποστόλου ενώ τις εργασίες της παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ”Αλέξανδρος” Θεόδωρος  Ντουντούκης από τη Διοίκηση της ΕΠΣΚ το μέλος Γιάννης Κιουρτσίδης οι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς Αικατερίνη – Γιαννακούλα – Ζιούτα, Νίκος Ταχτσίδης, Δημήτρης Τσαντάκης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού, Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Κώστας Παπαδάκης ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς  Τάσος Αμανατίδης.

Τις εργασίες της ημερίδας συντόνισε η δημοσιογράφος Μαίρη Τσοτσάκη

Σχολιάστε