My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Όλα τα νέα του Άθλου Κιλκίς

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο των Λαγυνών φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αθλητών να είναι μεγάλη. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων υψηλό.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους αθλητές που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανανιάδης Σίμος ανδρών κιλά -60
2. Πολιτσόπουλος Άγγελος ηλικίας 2007 κιλά -50
3. Φωτίου Έλενα ηλικίας 2012 κιλά 17

Οι αθλητές του Συλλόγου πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών τους. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε τα εξής:Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς τους αθλητές που αγωνίζονται χάνουν-κερδίζουν μάχονται και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι είναι μαχητές.

Κάτι ψήνεται στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 

« Μμμμ κάτι ψήνεται!
Γιαννάκης: και μοσχομυρίζει
Μαρίνα: Μήπως είναι τα κουλουράκια κανέλας που ψήσαμε σήμερα στο μάθημα μαγειρικής;
Αναστασία: Ή μήπως τα ντόνατς που τηγανίσαμε προχθές;
Δαμιανός: Θέλω κ εγώ!
κα Ναταλία: Αν θέλετε να γευτείτε φρεσκοψημένα καλούδια από τα χεράκια μας, ελάτε στο μάθημα μαγειρικής στον Άθλο. Θα περάσετε όμορφα.
Δημήτρης: Ναι!! έτσι θα βοηθάω και τη μαμά μου στην κουζίνα..»
Κάθε βδομάδα, τα χεράκια των παιδιών μας, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Ναταλίας, μας ταξιδεύουν σε γνώριμες μαμαδίστικες γευστικές συνταγές, που εμπλουτίζονται με τις ιδιαίτερες ικανότητες των μικρών μας σεφ.
Στα μαθήματα χειροτεχνίας και ζωγραφικής οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δημιουργούν όμορφα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο, στολίδια με χρώμα και φαντασία.
Στο ΚΔΑΠ Άθλος προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη των ικανοτήτων των παιδιών και μέσα απ’ όλα τα μαθήματα προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε το πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας, να μετουσιώσουμε τη φαντασία των παιδιών σε ορθό λόγο και έκφραση. Να τα βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν τον εαυτό τους ώστε να βγει ο θαυμαστός και πολυτάλαντος κόσμος των παιδιών μας στην επιφάνεια.
Η χριστουγεννιάτικη παράστασή μας στις 24 Δεκεμβρίου, είναι ένα πρώτο βήμα συνεργασίας παιδιών και δασκάλων σε μια ενιαία παράσταση θεάτρου, χορού, μουσικής, πλεκτικής και… μαγειρικής.
«Κάτι ψήνεται και θα’ ναι σίγουρα νόστιμο»…

Σχολιάστε