My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όλα τα νέα της Ακαδημίας “Αλέξανδρος”

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Η μεγάλη προσέλευση παιδιών επιβραβεύει την σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η Ακαδημία Αλέξανδρος  με την κοινωνία του Κιλκίς στην 20ετή πορεία της.

Στην οργάνωση και στην επιστημονική κατάρτιση των προπονητών του Αλέξανδρου προστίθεται η επιπλέον βελτίωση των εγκαταστάσεων με την προσθήκη ενός νέου γηπέδου 11Χ11 τελευταίας  γενιάς.

Ακόμη πιο στενή η σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συμπληρώνονται αισίως  10 χρόνια από την έναρξη της επίσημης συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους υπευθύνους και των δύο μερών να ενισχύουν  ολοένα και περισσότερο τους ήδη ισχυρούς δεσμούς.

Μια συνεργασία που έχει μέχρι στιγμής αποδώσει τα μέγιστα  σε θέματα τεχνογνωσίας, επιστημονικής ενημέρωσης των προπονητών, σε επίπεδο scoutingκαι συμμετοχής σε μεγάλα τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γενικότερα στη βελτιστοποίηση στην ποιότητα λειτουργίας της Ακαδημίας .

Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς έχει καταστεί μία από τις μεγαλύτερες (σε αριθμό παιδιών)  και πιο οργανωμένες Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα.

Αποκορύφωμα της αγαστής συνεργασίας αποτελεί η έναρξη λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, όπου προπονητές από το επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προπονούν και εκπαιδεύουν παιδιά που οι ίδιοι έχουν επιλέξει από τα σχετικά CAMPπου διοργανώνονται.

Ασφαλώς το νέο γήπεδο που σύντομα ολοκληρώνεται θα συντελέσει στην επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων  που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προγραμματισμός υψηλού επιπέδου 

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που διαρκώς εξελίσσεται με την βοήθεια της επιστήμης και διαφόρων κλάδων της όπως η Προπονητική, η Παιδοψυχολογία, η Κινητική Μάθηση, η Παιδαγωγική κά.

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας δίνοντας έμφαση στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών που αφορούν το παιδί και την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.

Μια καινοτομία που έχει προγραμματιστεί για φέτος είναι η συνδιδασκαλία κατά την προπονητική διαδικασία όπου η παρουσία ενός ή ακόμη και δύο προπονητών κατά την διάρκεια της προπόνησης θα βοηθήσει στη επίτευξη των στόχων της κάθε προπονητικής μονάδας.

Η νέα αυτή εφαρμογή που ισχύει σε ακαδημίες μεγάλων Συλλόγων της Ευρώπης προσφέρει καλύτερο έλεγχο και ασφαλή εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξασφαλίζει το ουσιαστικό feedback(ανατροφοδότηση) συμβάλλοντας θετικά σε μια αποδοτικότερη προπονητική διαδικασία.

Η τήρηση του ετήσιου πλάνου του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγγυάται σαφώς την ποιοτική ολοκλήρωση των επιδιωκόμενων προπονητικών στόχων.

Σχολή τερματοφυλάκων

Μια σημαντική προσθήκη στην λειτουργία της Ακαδημίας για την φετινή χρονιά η λειτουργία της σχολής τερματοφυλάκων .

Επικεφαλής θα είναι ο Γρηγόρης Αθανασίου, τερματοφύλακας με πολύχρονη εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα με πάνω από 70 συμμετοχές στην Superleague.

Οι εγγραφές στην σχολή τερματοφυλάκων έχουν ξεκινήσει και ήδη τα παιδιά κατατάσσονται στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

ΖUMBA KIDS & JUNIOR με την ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ στο ΚΔΑΠ ‘’ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά δυναμικά και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε δράσεις, παροχές και εκπαιδευτικό προσωπικό για τους μικρούς μαθητές αλλά και για τους γονείς του KΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ – ΑΛΕΞΝΑΔΡΟΣ. Μια από τις καλύτερες Ζumba Instructor, η Αγγελική Μαζαράκη, θα είναι φέτος κοντά μας για να απογειώσει την αγαπημένη δράση των παιδιών μας. Εκτός από την επαγγελματική ενασχόληση της με την Ζumba, η ίδια είναι πιστοποιημένη από παγκόσμιους οργανισμούς χοροδιδάσκαλος Latin, Ευρωπαικών χορών, Pilates και φέρει διακρίσεις σε αναγνωρισμένους αγώνες χορού.

Την καλοσωρίζουμε με χαρά και ενθουσιασμό στην οικογένεια του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και σας καλούμε σε ένα Οpen Class, την Παρασκευή 07/09/18 στις 8μμ στο Νέο Πάρκο του Κήπου (στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης) για να την γνωρίσετε και να χορέψουμε παρέα μικροί και μεγάλοι!

Σχολιάστε