My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χ.Α.: Εγκαινίασε γραφεία στο Κιλκίς

Εγκαίνια των γραφείων της στη πόλη του Κιλκίς πραγματοποίησε χθες Κυριακή το απόγευμα, η Χρυσή Αυγή. Κατά τη διάρκεια της τελετής υπήρχε παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, χωρίς τελικά να σημειωθούν κάποια “παρατράγουδα”.

Τα γραφεία βρίσκονται στην 21ης Ιουνίου 63, και στα εγκαίνια παραβρέθηκαν βουλευτές και κλιμάκιο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΧΑ.

 

Σχόλια
20 Σχόλια to “Χ.Α.: Εγκαινίασε γραφεία στο Κιλκίς”
  1. Ο/Η κιλκισιωτης λέει:

    μήπως πρέπει να το ψάξουμε καλύτερα γιατί άκουσα ότι είχαμε επεισόδιο. Ακουσα ότι κυνήγησαν έναν άνθρωπο , ο οποίος για να τους αποφύγει κλείστηκε σε ένα προποτζίδικο και τα καθίκια από έξω φώναζαν τώρα εδώ κουμάντο κάνουμε εμείς!!!!
    Αν είναι αλήθεια αυτά τα πράγματα γυρνάμε πολλα πολλά χρόνια πίσω …
    Εδώ στο Κιλκίς νόμιζα ότι παρόλο που έχει Χρυσαυγίτες ψηφοφόρους, δε θα βλέπαμε ποτέ τέτοια φαινόμενα που βλέπουμε σε άλλες περιοχές , γιατί ο τόπος είναι μικρός γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μα ςκαι τέλος πάντων μπορεί να διαφωνούμε και κάθετα και οριζόντια και όπως θες ,αλλά δεν είναι αυτός λόγος να στερείς ελευθερίες από τον άλλον , να τον εκβιαζεις, να τον δέρνεις ,να το φοβερίζεις .Δυστυχώς έκανα λάθος , ‘επρεπε να φέρουν τους Αθηναίους τραμπούκους τους για να τους δείξουν πώς “πρέπε騔 να συμπεριφέρονται.

    Αυτά τα φαινόμενα, συντοπίτες, μικρά μικρά πρέπει να τα καταδικάσουμε και να τα σκοτώσουμε γιατί αν τα επιτρέψουμε αλίμονο μας ,
    τους χαρίζουμε την ελευθερία μας.

    • Ο/Η kilkis λέει:

      ολοι οι ελληνες θελουν να απαλλαχτουν απο τους αλλοδαπους!!!!!!
      μακαρι να τους διωξουν ολους!!

      • Ο/Η κιλκισιωτης λέει:

        έλα κι εσένα να σου κάνουμε ένα τεστ να δούμε πόθεν κρατάει η σκούφια σου
        είσαι για να μείνεις ή για αν φύγεις???

    • Ο/Η eυα λέει:

      αγαπητε κιλκισιωτη
      λοιπαμε που θα παρεμβω. Εσυ πιστευεις οτι το κανει μονο η ΧΑ? Γιατι εκανε το 2. σπιτι του ο Παπαγεωργιου στο Κιλκις? α! Γραφωντας βρηκα και την απαντηση. Δεν ειναι αυτος ξενοφερτος για να σας δειξει πως να πολεματε της επενδυσεις. Αυτος ειναι τησ παγκοσμιας οικολογιας, που δεν ειναι ΜΚΟ, γιατι τα παιρνει απο εξω.
      Αυριο θα σας περιμενουμε με “χαρα” στισ , Σκουριες……
      .Ε αν δεν εχουμε τρελαθει τελειως , τοτε μονο λιγο, ε?
      κι επειδη συχνα αναφαιρεστε στην Κερατεα…….διαβαστε και την Ημερισια. Εγκριθηκε η επεξεργασια εκει. ( Η παρεμβαση μου γινετε μονο για το δικο μας μερος, σε εσας καντε οτι γουσταρετε., Αλλα τι γραφω>…παταεπαν!……

      • Ο/Η κιλκισιωτης λέει:

        προφανώς τα έχετε παίξει κ.Εύα άλλο είναι το θ΄έμα μας εδώ, αλλα΄εσείς μάλλον για άλλο πληρώνεστε και αρχίσατε το τροπάρι
        Πρόβλημά σου, λύστο μόνη σου

    • Ο/Η Παράνομος λέει:

      Προς διαχειριστή. Το σχόλιο της κυριας ευας δεν έχει καμιά σχέση με το άρθρο. Γιατί επιτρέπεται τη δημοσίευση του?
      Αναγκαστικά θα πρέπει να απαντήσουμε στην ψεύτρα. Μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων προτίθεται να εγκαταστήσει η κυβέρνηση σε 4 περιοχές στην Αττική και μια από αυτές είναι στη Λαυρεωτική. Η Μονάδα επεξεργασίας στερεών απορριμμάτων δεν έχει καμία σχέση με τους Χ.Υ.Τ.Α . (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων). Επιβαρύνει το περιβάλλον μεν αλλά πολύ λιγότερο. Είναι εργοστάσιο κανονικό. Επίσης δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει στην Κερατέα. Θα αποφασιστεί μετά από διαβουλεύσεις.
      Να γνωρίζεις επίσης πως ο Χ.Υ.Τ.Α . δεν θα γίνει στην Κερατέα όχι γιατί είναι πολλοί μάγκες αλλά γιατί γνωρίζουν τους νόμους και όλοι οι νόμοι είναι με το μέρος τους. Οπότε μη βγάζεις κακία. ΨΕΥΤΡΑ

  2. Ο/Η Χίτης λέει:

    Πες ολη την αληθεια και μετα θα σχολιασω το γεγονος αυτο, εαν εγινε. Αυτος μου σου τα ειπε ειναι αριστερος;;;

  3. Ο/Η Παράνομος λέει:

    Η πινακίδα γράφει από κάτω «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Ερωτώ λοιπόν τους Συνέλληνες Χρυσαυγάτες. Σε άλλο κόσμο ζουν? Αν ζουν σε αυτόν θα έπρεπε να ξέρουν πως η Ελλάδα ανήκει στα σκυλόψαρα, στη Τρόικα και στην Οικονομική Ελίτ της χώρας, ΔΗΛΑΔΗ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. Στους Έλληνες ανήκει ο καρκίνος που θα κληρονομήσουν από τα καλά που τους επιφυλάσσουν οι παραπάνω εξαιρούμενων των σκυλόψαρων.
    Αφού βρίσκετε ΦΟΒΙΚΟΥΣ μ@λ@κες που σας θεωρούν προέκταση του πέους τους και σας ψηφίζουν, ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ. Απλά δείξτε την όλη τώρα γιατί μπορεί να γυρίσει γρήγορα ο τροχός. Τι λέω ο μ@κ@κ@ς, τελειώνουν οι Νενέκοι σε αυτή την χώρα?

  4. Ο/Η Χίτης λέει:

    ΚΛΑΨΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…..μονο τσιριδες δεν θελω σαν τον Τσατσο Πουλο

  5. Ο/Η Κιλκισιώτης λέει:

    Πότε επιτέλους θα σταματήσετε να ψάχνετε ιστορίες .Τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο σας τα περιγράφω.Δεν ξέρω τι ψηφίζει η γυναίκα που μου τα είπε και δε με ενδιαφέρει. Δεν έχω κάνει ποτέ μαζί της πολιτική συζητηση γιατί νομίζω ότι δεν την ενδιαφέρει .Μένει εκεί κοντά ειδε τα γεγονότα από το μπαλκόνι της και σήμερα το πρωί ήταν τρομοκρατημένη.Δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω, κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές ακόμα και αν είχαν απόλυτο δίκιο.Είναι παραλογισμός.Δεν εξετάζω αν είχαν δίκιο ή άδικο , δεν ανέχομαι να με τρομοκρατούν και να με φοβερίζουν.
    Κατά τα άλλα δεν ήμουν εκεί κ.Χίτη και δεν ξέρω λεπτομέρειες.Περιμένω το σχολιασμό σας.

  6. Ο/Η Χίτης λέει:

    λοιπον, αυτος ο καλος ο ανθρωπος….ετυχε να ειναι αλβανος, πηγε να χτυπησει εναν χρυσαυγιτη..το ειδαν και καμια 20 χρυσαιγιτες που ηταν εκει και πηγαν να τον αρπαξουν. επειδη δεν χτυπηθηκε κανενας και επειδη ο αλβανος ηταν μεθυσμενος δεν εγινε απολυτως τιποτα. τωρα ο αλβανος ηξερε οτι ο αλλος ηταν χρυσαυγιτης ή ηταν τοσο μεθυσμενος, δεν ξερω..!!!
    ειμαι σιγουρος αν στη θεση του αλβανου ηταν χρυσαυγιτης και στη θεση των χρυσαυγιτων συριζαιοι….καποιος θα καιγοταν ζωντανος εκει περα. αυτα για τον δηθεν τραμπουκισμο. κ κιλκισιωτη και σεις αν ρθειτε να με χτυπησετε δεν θα κατσω σαν αρνακι…εσεις;;;; ειπαμε πορτα στους συριζαιους βουλευτες απο δω και περα…η “σαρια” του πολυτεχνειου τελειωσε!!

  7. Ο/Η Χίτης λέει:

    KI ENA ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ.

  8. Ο/Η κιλκισιωτης λέει:

    Κοντέψατε να με πείσετε κ.Χίτη λέω ναι ρε παιδί μου αν σου επιτεθεί κάποιος εσύ τι θα κάνεις???
    Μετά πάλι το γ……!!!! Τι θέλετε και τα κάνετε όλα αχταρμά , τι δουλειά έχουν τώρα οι συριζαίοι και τους ανακατέυετε???
    Τι εμμονές είναι αυτές???
    Σας προτείνω ψυχανάλυση!!!

  9. Ο/Η Χίτης λέει:

    Γιατι εσενα λεω;;; εγω τους βουλευτες του συριζα ειπα θα φανε πορτα….εσυ ομως με ειπες στο πρωτο μηνυμα σου τραμπουκο ενω δεν ηξερες τι ακριβως εγινε…
    Εισαι βουλευτης;;; εγω παντως ουτε βουλευτης ουτε τραμπουκος ειμαι.
    Αλλα βλεπω προτεινεις ψυχαναλυση, αρα θα εισαι γιατρος, ελπιζω απο αυτους που δινουν αποδειξεις και δεν κλεβουν το κρατος.

  10. Ο/Η Παράνομος λέει:

    Προς διαχειριστή. Όταν διαγράφετε κάποιο σχόλιο μας καλό είναι να αναφέρεται και τους λόγους. Έχει να κάνει με το πολύπαθο όρο «δικαιοσύνη». Για να είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δυο σταθμά.

  11. Ο/Η Παράνομος λέει:

    Γιατί και πώς χρησιμοποιούν τη «Χρυσή Αυγή»

    Η διασύνδεση και η στήριξη της «Χρυσής Αυγής» από κεφαλαιοκράτες ή ακόμα και δυνάμεις (πολιτικές ή/και οικονομικές) από το εξωτερικό είναι δεδομένες. Τα δουλεμπορικά της γραφεία που στέλνουν πάμφθηνους εργάτες στους καπιταλιστές αυτό δείχνουν. Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα, μερίδα επιχειρηματιών πιστεύουν πως η «Χρυσή Αυγή περιόρισε κατά πολύ τον αριστερό ακτιβισμό, με ορατά αποτελέσματα στη λειτουργία των επιχειρήσεων του κέντρου της Αθήνας. “Αφού δεν υπάρχει αστυνομία, να μία…”, έλεγε σε γεύμα στο Χίλτον γνωστός βιομήχανος τροφίμων». Ταυτόχρονα, μιλά, π.χ., για αναπροσανατολισμό της εξωτερικής πολιτικής προς τη Ρωσία. Βεβαίως, αυτά όχι μόνο δεν αντιβαίνουν στην κατάταξη αυτής της οργάνωσης στο χώρο του εθνικοσοσιαλισμού, αλλά συνάδουν με τα ιστορικά προηγούμενα. Η «Χρυσή Αυγή» έχει πολιτική πρόταση για την «εθνική ανάπτυξη», που στηρίζεται στην εκτίμηση ότι η Ελλάδα διαθέτει σημαντική γεωστρατηγική θέση και πλουτοπαραγωγικές πηγές (προβάλλονται τα ανεξερεύνητα κοιτάσματα νότια της Κρήτης και στο θαλάσσιο χώρο μέχρι την Κύπρο) που δεν αξιοποιούνται λόγω του ότι οι πολιτικές ηγεσίες που κυβερνούν είναι «υπηρέτες ξένων συμφερόντων».

    Οι θέσεις που προβάλλει η «Χρυσή Αυγή» εδράζονται στην άνοδο του εθνικισμού που προωθήθηκε συστηματικά από τμήματα αστικών δυνάμεων τα οποία αντιτάχθηκαν στο μείγμα διαχείρισης της κρίσης με τη μορφή των μνημονίων, διαμορφώνοντας την αντίληψη της Ελλάδας που είναι υπό κατοχή, που έχασε την εθνική της ανεξαρτησία, που είναι προτεκτοράτο της τρόικας. Αντιλήψεις που καλλιέργησαν συστηματικά όλοι οι φορείς του «αντιμνημονιακού ρεύματος» σε όλες τις εκδοχές τους και τις οποίες ενίσχυσε με τη στάση του και ο οπορτουνισμός. Ακόμα και αν ορισμένα ευρύτερα λαϊκά στρώματα δε συντάσσονται με τη «Χρυσή Αυγή», βλέπουν με συμπάθεια ή με ανεκτικότητα τις θέσεις και τη δράση της ενάντια στο «προδοτικό» σύστημα που μας έφθασε ως εδώ. Η «Χρυσή Αυγή» δυναμώνει στο λεγόμενο εθνικιστικό χώρο, έχει δυνατότητα να συγκεντρώνει δυνάμεις από ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., ΠΑΣΟΚ, Καμμένο, αλλά και κάπως ευρύτερα, ως δήθεν αντισυστημική δύναμη. Ας μην ξεχνάμε ότι το σύνθημά της «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες» ήταν σύνθημα του ΠΑΣΟΚ στις 10ετίες ’70 – ’80.
    ***

    Η «Χρυσή Αυγή» είναι κομμάτι και κόμμα του αστικού πολιτικού συστήματος, είναι οργάνωση της αστικής τάξης, του κεφαλαίου. Η ενίσχυση της «Χρυσής Αυγής» είναι επιλογή τμημάτων της αστικής τάξης και μηχανισμών του αστικού κράτους. Απόγονοι και υποστηρικτές του φασισμού – ναζισμού της 4ης Αυγούστου και της δικτατορίας του ’67. Αποτελεί όχημα για να διεισδύσουν στα εργατικά – λαϊκά στρώματα αντιδραστικές ιδέες, περιτυλιγμένες με τη δήθεν αντιπλουτοκρατική γραμμή της «Χρυσής Αυγής» και τη φασιστική δημαγωγία, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Για να διαμορφωθεί ένα αντιδραστικό ρεύμα και να χτυπήσει το ταξικό κίνημα και το ΚΚΕ.

    Τα άλλα αστικά κόμματα, η αστική τάξη, αξιοποιούν τη «Χρυσή Αυγή». Μιλάνε για τα άκρα, τους βολεύει για να χτυπήσουν το σύνθημα και την ταξική του ουσία «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», με δεδομένο ότι όλοι οι νόμοι του αστικού κράτους που ψηφίζονται στο αστικό κοινοβούλιο υπηρετούν τα συμφέροντα των αστών ενάντια στους εργάτες, ότι ταυτίζουν την ταξική πάλη με τις τραμπούκικες δολοφονικές ενέργειες της «Χρυσής Αυγής». Χτες, π.χ., ο Πρετεντέρης στα «Νέα» έγραφε για συμμορίες της αριστεράς που δε διαφέρουν από τη συμμορία της «Χρυσής Αυγής», ενώ ο Μανδραβέλης στην «Καθημερινή της Κυριακής» έγραφε ότι «από τη στιγμή που οι πολίτες θα πεισθούν ότι ο νόμος είναι κάτι σχετικό με τις προθέσεις κάποιου πιο εύκολα θα ενταχθούν στη Χρυσή Αυγή». Αυτός, όπως αναφέρεται στους νόμους, πως είναι «κάτι σχετικό με τις προθέσεις κάποιου», συγκαλύπτει σκόπιμα ότι οι νόμοι είναι των αστών ενάντια στους εργάτες. Ενώ η άποψή του ότι εύκολα θα ενταχθεί στη «Χρυσή Αυγή» δείχνει και την επιθυμία των αστών και σπρώχνει λαϊκούς ανθρώπους προς τη «Χρυσή Αυγή». Αλλωστε, τα αστικά ΜΜΕ προβάλλουν τη δράση της «Χρυσής Αυγής», σπρώχνοντας ανθρώπους του μόχθου στη στήριξή της. Θέλουν να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα και με αυτό να χτυπήσει το εργατικό κίνημα, στο οποίο επίσης επιτίθενται, όπως και η «Χρυσή Αυγή», ως δύναμη που ευθύνεται για τα οξύτατα προβλήματα της εργατικής τάξης, του λαού, επειδή καλεί σε πάλη ενάντια στην αστική πολιτική που τους κάνει τη ζωή κόλαση, πάλη ενάντια στους μεγαλοεπιχειρηματίες.
    ***

    Οσοι δημοσιολόγοι και άλλες δυνάμεις προσεγγίζουν το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» περιορίζοντάς το μόνο στο ναζιστικό του χαρακτήρα, χωρίς να το συνδέουν με τη μήτρα που το γεννά (μονοπωλιακός καπιταλισμός) και το γεγονός ότι μόνο το οργανωμένο εργατικό κίνημα μπορεί να το αντιμετωπίσει δε συμβάλλουν στην αντιμετώπισή του. Η Ιστορία έχει διδάξει ότι απέναντι στην ολοένα και μεγαλύτερη αντιδραστικοποίηση του συστήματος, ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης, η εργατική τάξη δεν πρέπει να δείξει την παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα, να υποστείλει τη σημαία του ταξικού αγώνα ενάντια στην εξουσία της αστικής τάξης και στους τραμπούκους της, της ταξικής αλληλεγγύης μεταξύ των εργατών. Και έχει σημασία το γεγονός ότι ήδη εργάτες διώχνουν τους τραμπούκους από τα εργοστάσια όπου πάνε να χύσουν το δηλητήριό τους. Οτι σωματεία και συνδικάτα καταγγέλλουν τη στάση τους που δίνει άλλοθι στα αφεντικά και βγάζει λάδι το καπιταλιστικό σύστημα. Ο λαός έχει πείρα και μνήμη και μπορεί να τους απομονώσει.

    Ι από τον Ριζοσπάστη

  12. Ο/Η Παράνομος λέει:

    H «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 26, Μάιος 1987) αφιερώνει το εξώφυλλό της στον ηγέτη της, Αδόλφο Χίτλερ. Στο άρθρο του υπό τον τίτλο «Χίτλερ για Χίλια Χρόνια» ο Μιχαλολιάκος κάνει λόγο για τον «οραματιστή της Νέας Ευρώπης», τον «εμψυχωτή και απόστολο της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού»…
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=367548&format=.jpg
    ———————-
    Η «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 132, Μάιος – Ιούνιος 2007) ξεχειλίζει από τη λατρεία της για τον Χίτλερ και το ναζισμό…
    Ο λατρεμένος της «Χρυσής Αυγής», ο ναζί εγκληματίας Ρούντολφ Ες, κοσμεί και πάλι το εξώφυλλό της (Ιούλιος 2006)…
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=367550&format=.jpg
    ———————–
    «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 44, Απρίλιος 1989). Τα σχόλια περιττεύουν..
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=376613&format=.jpg
    ————————
    Η «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 16, Σεπτέμβριος 1987) κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον υπαρχηγό του Χίτλερ, τον Ρούντολφ Ες, τον οποίο και εξυμνεί: «Αθάνατος»…
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=377257&format=.jpg
    ————————-
    Η «Χρυσή Αυγή» (τεύχος 39, Οκτώβριος 1988) αφιερώνει το εξώφυλλό της στον «πατριώτη» Τσολάκογλου. Ο κατοχικός «πρωθυπουργός» των ναζί εξυμνείται από τη «Χρυσή Αυγή» σαν ο «Στρατηγός (που) προσπάθησε για μια Εντιμη Ειρήνη»…
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=377264&format=.jpg
    ————————–
    Η «Χρυσή Αυγή» (τευχ. Αύγουστος – Σεπτέμβριος 1982), πιστή στο «μεγαλείο» του αγκυλωτού σταυρού…
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=377268&format=.jpg
    ————————–
    «Χρυσή Αυγή», Ιούλιος 1982. «Χίτλερ για Χίλια Χρόνια»…
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=378917&format=.jpg
    ————————–
    Από το άρθρο του Μιχαλολιάκου για τον Χίτλερ («Χρυσή Αυγή», τεύχος 26, Μάιος 1987), διαβάζουμε: «Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί (…) με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ηλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»…
    http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=378908&format=.jpg
    —————————-
    Στην προ δύο βδομάδων Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ για τα δουλεμπορικά που στήνει η «Χρυσή Αυγή», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Θανάσης Παφίλης, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ως εξής:

    «Κύριε υπουργέ, όπως διαπιστώνετε και από τη σχετική ιστοσελίδα, η φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει δημιουργήσει ένα παραμάγαζο…».

    Στο άκουσμα του όρου «φασιστική», οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» άρχισαν να κραυγάζουν (σ.σ.: κανένας φασίστας από τότε που έχει αποκαλυφθεί ο εγκληματικός χαρακτήρας του φασισμού δεν ομολογεί ευθέως ότι είναι φασίστας…).

    Τότε παρενέβη ο προεδρεύων της Βουλής, ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, λέγοντας τα ακόλουθα:

    «Παρακαλώ ακούστε. Κύριοι συνάδελφοι, εδώ είμαστε στο χώρο του Κοινοβουλίου, δεν είμαστε εκτός Κοινοβουλίου. Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, σε όποιους αρέσει και σε όποιους δεν αρέσει, υπάρχει ένα κόμμα το οποίο βρίσκεται στο Κοινοβούλιο που ονομάζεται Χρυσή Αυγή και εκπροσωπεί ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας (…). Σας παρακαλώ πάρα πολύ κάποιες εκφράσεις να αποφεύγονται και να μην επαναλαμβάνονται».
    *
    Εξ αντικειμένου, η παρέμβαση του προεδρεύοντος του αστικού κοινοβουλίου δεν είναι καθόλου ανεξάρτητη από την ιστορική και διαχρονική σχέση της αστικής τάξης με τους φασίστες.

    Ο κοινοβουλευτικός μανδύας δεν πρόκειται να κρύψει τη δυσωδία του ναζισμού και του φασισμού.
    Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ από τον Ριζοσπάστη

  13. Ο/Η Παράνομος λέει:

    «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα… αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό. Στη χώρα έχουν επιβάλλει συνθήκες πολέμου τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και κυρίως οι εγκληματίες αλλοδαποί, μαζί με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους, που βιαιοπραγούν καθημερινά εις βάρος του ελληνικού λαού».
    Αυτό είπα στο BBC, τόνισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Παναγιώταρος και όπως ισχυρίστηκε παραφράστηκαν κατά το δοκούν.

    ———————————————————–Άντρακλας. Τα τιμά τα παντελόνια που φορά.————————————————————-
    Για να δούμε τι είπε http://www.youtube.com/watch?v=mU3ZwzG-ABM

  14. Ο/Η Χίτης λέει:

    Και εζησε ο σταλιν καλα και εμεις καλυτερα….το προγραμμα του κκευρω δεν με ενδιαφερει και πολυ.

Σχολιάστε