My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Χωρύγι: Υπόθεση ληστείας – βιασμού

viasmosΣυνελήφθη προχθές Σάββατο 30 Νοεμβρίου το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού και για παράνομη κατακράτηση.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες, σε βάρος δύο επιπλέον υπηκόων Βουλγαρίας, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται.

Αρχικά, η 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ βρισκόταν στην Βουλγαρία, ήρθε σε συμφωνία με έναν 32χρονο υπήκοο Βουλγαρίας και έναν ακόμα ομοεθνή τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ώστε να την μεταφέρουν στην Αθήνα με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητό  έναντι χρηματικού ποσού. Την επόμενη ημέρα 30.11.2013, κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα, οι προαναφερόμενοι ενημέρωσαν την 38χρονη ότι θα διανυκτερεύσουν στο σπίτι του 49χρονου. Νυχτερινές ώρες την ίδια ημέρα κατέφθασαν σε κτηνοτροφική μονάδα στο  Χωρύγι Κιλκίς, όπου τους ανέμενε 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης, ο 49χρονος τους οδήγησε σε δωμάτιο εντός της μονάδας, όπου αφού κλείδωσαν την πόρτα, ασέλγησαν και οι τρεις σε βάρος της και με την χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των (215) Ευρώ.

Στη συνέχεια, η 38χρονη με δύο εκ των τριών ανδρών επιβιβάστηκαν στο ανωτέρω όχημα και αναχώρησαν προς Θεσσαλονίκη, όπου στη Νέα Μεσήμβρια αποβίβασαν την παθούσα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 49χρονου στο Χωρύγι Κιλκίς σε σύντομο χρονικό διάστημα και τη σύλληψη του.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Σχολιάστε