My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Δεν κατεβαινει στις εκλογες ο Θ. Παραστατιδης

Mε σημερινή δήλωσή του, ο Θ. Παραστατίδης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές “με άλλο κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό”. Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι “παραμένει πιστός στις αρχές και αξίες της ευρείας δημοκρατικής παράταξης, και θα αγωνιστεί για μια γνήσια κεντροαριστερά”.

Η δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή του νομού μας έχει ως εξής:

Διατηρώντας και υπερασπιζόμενος τις σχέσεις εκτίμησης, συντροφικότητας και φιλίας, που διαμορφώθηκαν με τις κιλκισιώτισσες και κιλκισιώτες στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στην πολιτική, την οποία ποτέ δεν είδα ως αυτοσκοπό, ως μέσο επαγγελματικής καταξίωσης ή οικονομικής ανέλιξης, σας κάνω γνωστό, πως δεν προτίθεμαι να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές με άλλο κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό, όπως αρκετές φορές ανακοινώθηκε από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Παραμένω πιστός στις αρχές και αξίες της ευρείας δημοκρατικής παράταξης, και θα αγωνιστώ για μια γνήσια κεντροαριστερά, που σαν κυρίαρχο στόχο θα έχει τον σεβασμό στους πολίτες, την ισοπολιτεία και ισονομία, την καταπολέμηση της διαπλοκής και διαφθοράς.”

Ο Θόδωρος Παραστατίδης ήταν ο μόνος απ` την “ομάδα των 6” διαγραφέντων απ` το ΠΑΣΟΚ, που δεν συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη. Οι υπόλοιποι πέντε (Γιάννης Αμοιρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Τσετίν Μάντατζη και Γιώργος Παπαμανώλης) είχαν μια εποικοδομητική, όπως οι ίδιο την χαρακτήρισαν, συζήτηση προκειμένου να υπάρξει συνεργασία τους με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Το γεγονός της απουσίας του κ. Παραστατίδη απ` τη σημερινή συνάντηση ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ένδειξη ότι ο ίδιος πήρε τελικά την απόφαση να μην κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές. Ενδεχομένως δε, στην απόφαση αυτή να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι διαπίστωσε να εκδηλώνονται αντιδράσεις στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ, τόσο στο Κιλκίς όσο και γενικότερα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, η συνάντηση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της Κίνησης των ανεξάρτητων βουλευτών, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ταυτόσημη άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα. Αναζητήθηκαν, όπως σημειώνεται, κοινές προγραμματικές θέσεις στο πλαίσιο της συγκρότησης του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

 

Σχολιάστε