My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χωρίς τον Γ. Φλωρίδη, το ΠΑΣΟΚ

giorgos_floridisΌπως διαπίστωσαν οι εκλογείς, απ` τους συνδυασμούς της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ απουσιάζει ένα βαρύ όνομα, που η συμμετοχή του στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου έκανε αίσθηση. Ο λόγος, για τον Γιώργο Φλωρίδη, που ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, είχε τοποθετήσει τότε ως επικεφαλή του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Σ` αυτές τις εκλογές, ωστόσο, η νέα ηγεσία υπό την Φ. Γεννηματά αποφάσισε να τοποθετηθεί στην εν λόγω θέση ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο κομμάτων. Όμως, το θέμα για τον Κιλκισιώτη πρώην υπουργό ήταν άλλο: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κανείς απ` τη κομματική ηγεσία δεν θεώρησε σκόπιμο να τον ενημερώσει γι` αυτήν την επιλογή!

Με το δεδομένο ότι κανενός είδους επαφή με τον παραιτηθέντα το 2011 βουλευτή δεν υπήρξε, ο ίδιος αναγκάζεται τώρα να μείνει στο περιθώριο της εκλογικής μάχης, παραμένοντας όμως πάντα στις γνωστές απόψεις του για μια ριζική ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της σοσιαλδημοκρατίας.

Η απουσία του Γ. Φλωρίδη έγινε θέμα συζήτησης και στη προχθεσινή (Σάββατο) συγκέντρωσημε τη Φ. Γεννηματά, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κιλκίς. Απουσία, που οφείλονταν, ωστόσο, στη μη γνωστοποίησή της προς τον πρώην υπουργό!

Σχολιάστε