My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χρ. Γιαννούλης: «Δεν τους φοβάμαι»

Τη σειρά επιθέσεων και στοχοποίησης που δέχεται τις τελευταίες ώρες από ακροδεξιές ιστοσελίδες και λογαριασμούς στο Twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την καταδίκη του απέναντι στη διακοπή θεατρικής παράστασης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, κατήγγειλε, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

«Δέχομαι επιθέσεις γιατί μαζί με μία πλατιά συμμαχία δίνουμε τον αγώνα για μία δημοκρατική και προοδευτική Κεντρική Μακεδονία» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, προσθέτοντας «το έχω πει και το λέω ξανά: Δεν φοβάμαι τους τραμπούκους και δεν τους φοβάται ούτε ο δημοκρατικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας. Στο τέλος του αγώνα θα νικήσουμε τον σκοταδισμό και τον αυταρχισμό. Ορθώνουμε ανάστημα απέναντι στον φόβο, τη βία και τον φανατισμό και από αυτό το προσκλητήριο δεν δικαιούται να λείψει κανείς».

«Στην Κεντρική Μακεδονία κοιτάμε πια μπροστά για να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που εμείς παραλάβαμε», κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Σχολιάστε