My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χριστουγεννιατικες στιγμες στην Ευκαρπια

Όμορφες στιγμές και χαρούμενα συναισθήματα μοιράστηκαν οι κάτοικοι της Ευκαρπίας στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας. Μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν στα έθιμα όλης της Ελλάδας, μέσα από την αφήγηση του Βασίλη Πολατίδη και μέσα από τα κάλαντα που έψαλλαν οι χορωδίες των ενηλίκων και των παιδιών του κατηχητικού. Ακουστήκαν κάλαντα από την Θράκη, την Μακεδονία, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τον Πόντο, ενώ στο τέλος μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από τον πρωτοσύγκελο αρχιμανδρίτη πατέρα Επιφάνιο Θεοδωρίδη.

Εναρμονισμένος στο κλίμα της εκδήλωσης  ήταν και ο σύντομος λόγος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Εμμανουήλ που άνοιξε την εκδήλωση, μιλώντας για τον ερχομό του Θεανθρώπου ως πραγματικό γεγονός που στέλνει δυνατά το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας και ότι “σε τούτες τις δύσκολες ημέρες οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας με όπλο την πίστη μας για να βγούμε νικητές από τις δυσκολίες και τα προβλήματα”.

Την όμορφη γιορτή διοργάνωσε με επιτυχία ο προϊστάμενος του Ναού, πατέρας Ιωάννης Ξενιτίδης, και το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

Σχολιάστε