My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Χιλιάδες κόσμου στο ΚΕΡΝΑΜΕ

kername-kilkis3-001Τεράστια ήταν η επιτυχία του Φεστιβάλ Γαστρονομίας ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς απ` την Πέμπτη 2 ως την Κυριακή 5 Οκτωβρίου.

Χιλιάδες επισκεπτών κάθε μέρα ήλθαν σ` επαφή με το σύγχρονο  γαστρονομικό  γίγνεσθαι αλλά και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα, μέσα από έναν θεσμό που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κkername-kilkis2-001εντρικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Δήμου Κιλκίς.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Π. Τονικίδης, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, «στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να αποτελέσει για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο kername-kilkis1για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες».

Το ίδιο αισιόδοξος για τ` αποτελέσματα του θεσμού εμφανίστηκε κι ο περιφερειάρχης, Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

Στα εγκαίνια χαιρέτησε και η μόνη απ` τους βουλευτές του νομού που ήταν εκεί, η Ειρ. Αγαθοπούλου, τονίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, μέσα στο δίνη της οικονομικής καταστροφής που βιώνουμε.

kername-kilkis4-002Την εκδήλωση των εγκαινίων, στη οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Κιλκίς, Εμμανουήλ,  χαιρέτησαν επίσης οι δήμαρχοι Δ. Σισμανίδης και Χρ. Γκουντενούδης, καθώς κι ο αντιπεριφερειάρχης Π. Κολότσιος.

Και το φετινό Φεστιβάλ πλαισιώθηκε από ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις,  με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων κα.

Σχολιάστε