My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χαιρετίζουν τη νίκη Ανδρουλάκη

Με δηλώσεις τους, ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης κι ο πολιτευτής Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης χαιρετίζουν την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, με την υποψηφιότητα του οποίου είχαν ταχθεί εγκαίρως.

Γ. Φραγγίδης: Νέα μέρα

Στη δήλωσή του, ο κ. Φραγγίδης αναφέρει τα εξής:

“Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για τη μεγάλη Προοδευτική Παράταξη. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη τη Χώρα, αλλά και στο νομό Κιλκίς που συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του κόμματος, δείχνοντας πολιτικό πολιτισμό , διαφυλάττοντας την ενότητα και βάζοντας ισχυρή παρακαταθήκη για την προοπτική διεύρυνσης της παράταξης.

Η μαζική παρουσία στις κάλπες όλων των γενεών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αλλά ιδιαίτερα νέων σε ηλικία ενεργών πολιτών σε μια ακόμη σημαντική περίοδο για το κόμμα μας , αποδεικνύει την θέληση για αναγέννηση και αναζωογόνηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Επιλέγοντας για αρχηγό του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κινήματος Αλλαγής τον Νίκο Ανδρουλάκη μετέφεραν ηχηρό μήνυμα για συμμετοχή στην νέα σελίδα που διαγράφει ο χώρος μας .

Η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι νίκη όλης της παράταξης και όλων αυτών που σκέφτονται, νοιάζονται και αγαπούν τον χώρο και την πατρίδα μας .

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει στις επάλξεις με ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Ελλάδας .

Συνεχίζουμε δυνατά αποφασιστικά όλοι μαζί.”

Γ. Αναστασιάδης: Ηχηρό μήνυμα

Με την παρακάτω δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδέχθηκε τη νίκη του κ. Ανδρουλάκη το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Nομό Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης αναφέροντας:

”Ο Νομός Κιλκίς στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης και προοδευτικής αλλαγής δίνοντας 72.3% στο Νίκο Ανδρουλάκη! Συνεχίζουμε μαζί για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κίνημα λαού!”

Σχολιάστε