My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χαιρέτησαν τον Δ. Τσαντάκη

Από την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη δόθηκαν στη δημοσιότητα οι χαιρετισμοί που απηύθυναν ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου Γιώργος Περπερίδης και η περιφερειακή σύμβουλος Πέλλας Μαρία Ζωγράφου, στη μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου στο Κιλκίς. 

Χαιρετισμός του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ*

Από Θεού άρξασθε. Σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας, χρόνια πολλά.

Ευλόγησον πατέρα Κωνσταντίνε

Κυρίες και κύριοι,

Ένας σύγχρονος κοινωνιολόγος ο Γάλλος Ρολάν Μπαρτ λέει: «Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτός που θα μιλήσει για το γεγονός παρά το ίδιο το γεγονός». Θέλοντας προφανώς να τονίσει την αξία του ομιλητή μιας εκδήλωσης.

Ομιλητής της σημερινής καταπληκτικής εκδήλωσης είναι ο Δημήτης Τσαντάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Δημήτρης Τσαντάκης ο οποίος μέχρι σήμερα έχει δώσει δείγματα γραφής προσφοράς σε όποια θέση και αν έχει υπηρετήσει. Είτε ως προϊστάμενος του τμήματος συγκοινωνιών είτε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ Κιλκίς, όπου για πέντε συναπτά έτη συνεργασθήκατε άψογα, είτε κυρίως ως αντιδήμαρχος του Δήμου, όπου υπήρξε η ψυχή και η κινητήριος δύναμη όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Το ενδιαφέρον του, μάλιστα, για τα πολιτιστικά το απέδειξε και εμπράκτως, επιλέγοντας ως εκλογικό κέντρο το νεοκλασικό κτίριο στην γωνία της πλατείας του «Κήπου». Λέγεται, μάλιστα, ότι από το κτίριο αυτό μίλησε κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς ο αείμνηστος Ελευθέριος Βενιζέλος. Καλός οιωνός για την έκβαση του αποτελέσματος των εκλογών του Μαΐου.

Φίλες και φίλοι,

Είναι ευτυχής συγκυρία σήμερα, καθώς μαζί μου βρίσκονται, ένας πρώην Δήμαρχος ο Τάσος Αμανατίδης τον οποίον στο παρελθόν τίμησα με την ψήφο μου, ο σημερινός Δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης, με τον οποίο αν και ανήκουμε σε διαφορετικές παρατάξεις συνεργασθήκαμε άριστα στην ΔΕΥΑ Κιλκίς την οποία μετά από χρόνια την έφερε στην ομαλότητα.

Φίλε Δημήτρη, πρόσεξε, σαν συμβουλή θα σου αφιερώσω τα λόγια του μεγάλου Ρώσου θεατρικού συγγραφέα Αντόν Τσέχωφ και οδοντιάτρου στο επάγγελμα, καθώς έχεις και πολλούς γιατρούς στον συνδυασμό σου, λέγοντας: «Μόνος μπορεί να φθάσεις πιο γρήγορα, μαζί, όμως, θα πας πιο μακριά».

Αυτό το «ΜΑΖΙ» εκφράζει αυτός ο υπέροχος κόσμος, που σε τιμά σήμερα με την καταλυτική του παρουσία, παράλληλα το «ΜΑΖΙ» εκφράζει και ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός σου με τους αξιόλογους συνεργάτες και τις αξιόλογες – από κάθε άποψη συνεργάτιδες σου, και αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ.

Σου εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές.

Σε όλους εύχομαι υγεία και χρόνια πολλά.

*Ο Γιώργος Περπερίδης είναι ο γνωστός Οδοντίατρος και Συντονιστής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου επί σειρά ετών. Με τον τρόπο διοίκησής του έχει καταφέρει να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας ώστε αυτό να αποτελεί πρότυπο. Τα τελευταία πέντε έτη ως ενεργός πολίτης είναι μέλος της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ και έχει συνεργαστεί άψογα με τον πρόεδρο και Δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη και τον Δημήτρη Τσαντάκη ο οποίος είναι μέλος αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

Χαιρετισμός της ΜΑΡΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ**

Κατά την εκδήλωση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ στις 17 Μαρτίου 2019

Σεβαστοί πατέρες,

Κε Δήμαρχε

Κοι/ες Αντιδήμαρχοι

Κύριοι και κυρίες Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

αξιότιμοι πολίτες του Κιλκίς, κυρίες και κύριοι,

με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ και έχω την τιμή να παρουσιάσω ενώπιον σας και να χαιρετίσω τον επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Τσαντάκη.

Είναι ξεχωριστή μέρα για μένα,

Αφενός γιατί γνωρίζω τον Δημήτρη, από μικρό παιδί,

Αφετέρου γιατί γνωρίζω ότι σταθερά παραμένει πιστός στις αξίες που τον χαρακτηρίζουν: Ήθος – Εντιμότητα – Αξιοπρέπεια αλλά και αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, ευθύτητα, αλληλεγγύη, προσφορά.

Η συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι νέα και αιφνίδια παρουσία. Αντίθετα από άλλους έχει δοκιμαστεί με σταυρό με επιτυχία. Όλοι του δείξαμε την εμπιστοσύνη μας με τη ψήφο μας .

Από τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας έχει υπηρετήσει τα συμφέροντα του τόπου μας με επιτυχία, με μαχητικότητα, με διαφανείς πράξεις και καθαρές θέσεις. Έχει αποδείξει ότι διαχειρίζεται τα ζητήματα επιτυχώς, αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών, βρίσκει λύσεις, σέβεται τον αυτοδιοικητικό του ρόλο και αξιοποιεί καθετί που θα βελτιώσει τον τόπο μας.

Ζούμε σε μια εποχή με έντονες και συνεχείς μεταβολές.

Τέτοιες που διαταράσσουν τη ζωή μας, κλονίζουν την οικονομία, δυσκολεύουν τις κοινωνικές συνθήκες. Ζούμε χρόνια μνημονιακών πολιτικών και εθνικά επιζήμιων πράξεων.

Η τοπική  αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να πλαισιώνεται από σκοπιμότητες και οι άνθρωποι που επιθυμούν να την υπηρετήσουν δεν μπορεί να διακατέχονται από κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή από υπέρμετρες προσωπικές φιλοδοξίες.

Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Δημήτρης Τσαντάκης.

Ο Δημήτρης, ένας αγωνιστής, ένας άνθρωπος έξυπνος, φιλικός & εγκάρδιος, φιλοπρόοδος & οραματιστής, με αγάπη για τον τόπο του, με εμπειρία, με αγωνιστικότητα, με ευήκοα ώτα για όλα τα προβλήματα, μπορεί να θεμελιώσει μια εφαρμοσμένη πολιτική που έχει βασική αρχή ΟΧΙ Λόγια αλλά Πράξεις.

Να δώσει νέα πνοή στο Δήμο Κιλκίς.

Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν εφικτά με τη δική σας συμβολή, με τη δική σας αμέριστη υποστήριξη στην προσπάθειά του, με την ψήφο σας στην Ενωτική Δύναμη και στους άξιους και εξαίρετους υποψήφιους δημ. Συμβούλους που ενισχύουν την παράταξη και αποφασιστικά συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Γυναίκες και άνδρες, θέλω να τους συγχαρώ από αυτό το βήμα.

Όλοι άξιοι, νοικοκυραίοι, με διάθεση προσφοράς, ο καθένας από την πλευρά του μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά ισχυροποιώντας τη νικηφόρο παράταξη Ενωτική Δύναμη Κιλκίς.

Στηρίζουμε την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς για ένα δήμο ανθρώπινο και δίκαιο, σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Στηρίζουμε τον Δημήτρη γιατί είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος, ένα αξιαγάπητο άτομο, μια δυναμική παρουσία στην αυτοδιοίκηση, με συνέπεια, αγάπη για τον τόπο του, με ενθουσιασμό, με συνεχείς προσπάθειες για το καλύτερο, με δυνατότητες να βάλει το Δήμο Κιλκίς στο εφαλτήριο της ανάπτυξης και της προόδου.

Όλοι μαζί ενωμένοι δίνουμε δύναμη στο Κιλκίς να αντιμετωπίσει το μέλλον της αυτοδιοίκησης με αισιοδοξία.

Για ένα δήμο ανθρώπινο και δίκαιο, για καινοτόμες και διαφανείς πράξεις, για κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη.

Όλοι μαζί με την ενωτική δύναμη δίνουμε προοπτικές για ένα Κιλκίς που το αξίζει.

Βάζουμε στοίχημα για ανάπτυξη, για αλληλεγγύη, για επιχειρηματικότητα, για δίκαιη αντιμετώπιση καταστάσεων, για λύσεις σε προβλήματα και δυσκολίες.

Ένα στοίχημα που ο Δημήτρης Τσαντάκης θα το κερδίσει με τη δική μας ψήφο.

Γιατί εμείς, ο λαός, είμαστε αυτοί που θα αναδείξουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν.

Τον Δήμαρχο που μας ενώνει.

Γιατί εμείς, ο λαός, αποφασίσουμε με την ψήφο μας την επιλογή που μας καθοδηγεί για ένα καλύτερο αύριο.

Και η επιλογή μας είναι Ενωτική Δύναμη,

Επιλέγουμε και στηρίζουμε τον Δημήτρη Τσαντάκη για Δήμαρχο για να ζήσουμε σε ένα τόπο καλύτερο αντάξιο για εμάς και τα παιδιά μας.

Από καρδιάς καλή επιτυχία!

Με τη Νίκη!

*Η Μαρία Ζωγράφου είναι περιφερειακή Σύμβουλος στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας από το 2010 στην παράταξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. Εκλέγεται  πρώτη σε ψήφους από τις γυναίκες από το 2006 και υπηρέτησε από τη θέση της Νομαρχιακής Συμβούλου την αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού επί δεκατρία συναπτά έτη. Είναι εκπαιδευτικός και μέχρι πρότινος ήταν σχολική σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι οργανωμένο στέλεχος της ΝΔ.

Σχολιάστε