My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Φύτευσαν λουλούδια στο Κιλκίς

Εκτεταμένη παρέμβαση ανθοφύτευσης στο χώρο της ανάπλασης του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου και στις οδούς  21ης Ιουνίου, 25ης Μαρτίου, Αγίου Γεωργίου, Εθνικής Αντίστασης, Κ. Γαβριηλίδη, Πόντου και Καλούδη του Κιλκίς, πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη γεωπόνοι και εργαζόμενοι στο Τμήμα Περιβάλλοντος του δήμου, με την ευγενική συνδρομή και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κιλκίς.

Την ομορφιά της ανθοφορίας χάρηκαν πρώτοι,  ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Χριστόφορος Πιπερίδης και ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κιλκίς Χρήστος Ανδρεανίδης, που παρακολούθησαν τις εργασίες ανθοφύτευσης και συνεχάρησαν τους εργαζομένους για τη δουλειά τους.

Λουλούδια προς φύτευση διατέθηκαν παράλληλα στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, στην Τοπική Κοινότητα Καμπάνη, στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Συνολικά φυτεύτηκαν τέσσερις χιλιάδες λουλούδια. Οι παρεμβάσεις αισθητικής θα συνεχιστούν και το επόμενο δεκαπενθήμερο με νέες φυτεύσεις λουλουδιών στην πόλη και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

“Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου παραδίδει μια όμορφη εικόνα στην πόλη με τη  θερμή παράκληση στους δημότες να προσέχουν τις ανθοφυτεύσεις και να μην επιτρέπουν την υποβάθμιση της αισθητικής  που έχει εκδηλωθεί αρκετές φορές με την εκρίζωσή τους. Είναι ζήτημα αισθητικής και πολιτισμού”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάστε