My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Φραγγίδης: Ψάξτε για λογαριασμούς μου στο εξωτερικό

Μ` επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής του νομού μας, Γ. Φραγγίδης,  εξουσιοδοτεί τον κ. Πετσάλνικο  ή άλλο αρμόδιο όργανο, να ερευνήσει  και να δημοσιεύσει, για δικούς του ή οποιουδήποτε συγγενικού του προσώπου, λογαριασμούς σε Τράπεζες εξωτερικού, εταιρείες,  ή όπου αλλού.

Ο κ. Φραγγίδης προέβη στην ενέργεια αυτή επειδή, όπως τονίζει στην επιστολή του, τον τελευταίο καιρό υπήρξαν δημοσιεύσεις  για καταθέσεις σε Τράπεζες του Εξωτερικού, βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στην επιστολή του, ο κ. Φραγγίδης σημειώνει και τα εξής:

“Κύριε  Πρόεδρε,

Ζούμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την πατρίδα μας και τον  Ελληνικό λαό. Καθημερινή  είναι η αίσθηση της δυσαρέσκειας, της αγανάκτησης,  της οργής, των  πολιτών, απέναντι στους πολιτικούς, ιδιαίτερα μετά τις επώδυνες και πολλές φορές  άδικες αποφάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. 

Αυτή η αίσθηση έγινε ακόμη πιο έντονη τον τελευταίο καιρό, μετά από τις δημοσιεύσεις που υπήρξαν, για καταθέσεις σε Τράπεζες του Εξωτερικού, Βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Ίσως  να έχουν δίκιο.  Διότι από τους πολιτικούς απαιτούν και δικαίως, να τους δώσουν ξανά ελπίδα, προοπτική, ώστε οι θυσίες  τους να μην πάνε χαμένες.

Απαιτούν ο πολιτικός  με τις   πράξεις, τις επιλογές και τις   πρακτικές του ,  να πολεμά το πελατειακό κράτος και να ενισχύει την διαφάνεια, την δικαιοσύνη, την αξιοκρατία. Και έχουν  απόλυτο δίκιο.

Είναι αλήθεια πως  μου είναι πολύ δύσκολο, άδικο και ψυχοφθόρο, λόγω της απαξίωσης των πολιτικών, να απολογούμαι και να αποδεικνύω καθημερινά, πως δεν είμαι «ελέφαντας», λόγω  πιθανής συμπεριφοράς  Βουλευτών και πολιτικών,  που ενδεχομένως δεν τίμησαν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.

Επειδή επιθυμώ (αν και είμαι Βουλευτής εδώ και 6 μήνες), να κριθώ όποτε τύχει, από τους πολίτες με βάση τις επιλογές και την  καθημερινή μου  πράξη και πρακτική.

Η ενίσχυση του κύρους των Βουλευτών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι ανάγκη  επιτακτική και απόλυτη. Και η διαφάνεια σίγουρα συμβάλλει σε αυτό.”

Σχολιάστε