My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Φιλική ηττα από τη Τιβερίγια

Σπουδαίο φιλικό αγώνα έδωσε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, καθώς φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο τη Τιβερίγια από τη ΠΓΔΜ.

kilkisiakos_gynaikesΟι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και έφτασαν στη νίκη με 5-1, ποντάροντας πολλά στη ποιότητα και την εμπειρία των παικτριών τους, μιας και αγωνίζονται στην Α΄ Εθνική της γειτονικής χώρας.

Τα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν η Ελένη Αδαμίδου πέρασε τις πάντες από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, όμως το πλασέ της Θάλειας Διαμαντίδου απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

Μετά το δεκάλεπτο η Τιβερίγια ανέβασε στροφές και πέτυχε δύο τέρματα στο 20′ και στο 24′.
Στο 29′ ο Κιλκισιακός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινό πλασέ της Κωνσταντίνας Βασιλειάδου, όμως στο επόμενο λεπτό η αντίπαλη ομάδα κέρδισε πέναλτι το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ θα μπορούσε να μειώσει με τη Γυμνοπούλου αλλά το σουτ της κόντραρε σε σώματα και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια του Κιλκισιακού, και η Τιβερίγια προς το φινάλε του ματς πέτυχε ακόμη δύο τέρματα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Διαμαντίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου. Επαιξαν και οι Βασιλειάδου, Τζιτζίδου, Κουτσουραδή, Γυμνοπούλου, Αμοιρίδου, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου, Μέλανι, Παμπουκίδου, Αντωνιάδου, Τσαβδαρίδου, Αρβανιτάκη, Ε. Καραγιαννίδου, Καραγιαννίδου

Επόμενο φιλικό για τον Κιλκισιακό, τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Σχολιάστε