My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΦΑ: Απ` το φθινόπωρο οι εργασίες

Ο διαγωνισμός για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς θα βγει εντός των επόμενων λίγων εβδομάδων, ενώ κατά τον προγραμματισμό της Δημόσιας Επιχείρησης Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), η έναρξη των εργασιών θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μάριος Τσάκας, στον υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργο Γεωργαντά, κατά τη διάρκεια συνεργασίας που είχαν σήμερα 14 Φεβρουαρίου σχετικά με τις δυνατότητες του προγράμματος τόσο για νοικοκυριά όσο και επιχειρήσεις.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις στο Κιλκίς, με την παρουσία του δημάρχου Δ. Κυριακίδη και στελεχών του δήμου. καθώς και στελεχών της ΔΕΔΑ, με αντικείμενο το τρόπο ενημέρωσης κατοίκων και επιχειρήσεων για τις δυνατότητες και την ωφέλεια του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ζητήθηκε από τον κ. Γεωργαντά να επισπευθεί η διαδικασία σύνδεσης με το έργο, των μεγάλων βιομηχανιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο υφιστάμενο δίκτυο, παρακείμενα της Εθνικής Οδού. Το αίτημα έγινε δεκτό και θα γίνει άμεσα επαφή με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων αυτών, προκειμένου να δρομολογηθούν οι συνδέσεις.

Να σημειωθεί ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των αιτήσεων, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επέκταση του έργου.

Σχολιάστε