My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Φαρμακερά βέλη Τσιτουρίδη σε συνέντευξη

“Βόμβες” Σάββα Τσιτουρίδη σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! Σε συνέντευξή του, που έδωσε στον συνάδελφο Γ. Παπαγεωργόπουλο εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον πολλών στόχων, αρκετοί εκ των οποίων και εντός του κόμματός του, ενώ δεσμεύτηκε ότι περισσότερα θα πει από την επομένη των εκλογών. Πάντως, τα “φαρμακερότερα βέλη” τα είχε φυλαγμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά για τον Αλ. Τσίπρα, με εξαιρετικά αιχμηρές κι απαξιωτικές εκφράσεις!

Τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών ήταν οδυνηρό για τη ΝΔ, ο κ. Τσιτουρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων:

– Υπάρχουν αντιπρόεδροι στη ΝΔ, που δεν βγήκαν έξω απ` την Αθήνα σ`όλη τη προεκλογική περίοδο, επενδύοντας στη πιθανότητα να τους προτείνουν κάποιοι για την πρωθυπουργική θέση μετά τις εκλογές.

– Δεν με κάνουν περήφανο οι μεταγραφές πολιτικών προσώπων. Δεν μπορούν κάποιοι να φεύγουν και να `ρχονται κατά το δοκούν, με απλές αποφάσεις ενός προέδρου και χωρίς προηγούμενα δείγματα γραφής για διάστημα δυό τουλάχιστον χρόνων.

– Το περιβάλλον του προέδρου μας, θα πρέπει να τον προστατεύσει από αγκαλιές με πολιτικούς απατεώνες, γιατί ο πρόεδρος δεν μπορεί να ξέρει ποιος καραγκιοζοπαίκτης  μπαίνει και βγαίνει σε κάθε νομό.

– Υπάρχουν στελέχη στο νομό μας, που ενώ υποστηρίχτηκαν απ` το κόμμα στις επιδιώξεις τους, δεν το στήριξαν οι ίδιοι όταν έπρεπε.

– Πολλοί θα `πρεπε να ντρέπονται που δηλώνουν στελέχη της ΝΔ, όταν διαβεβαιώνουν δημοσίως ότι δεν την ψήφισαν ή όταν τρέχουν πίσω απ` την Κουντουρά. Γελοτοποιοί, μάγκες, μπουρδολόγοι και ανεύθυνοι, δεν μπορούν να υπάρχουν στην ΝΔ.

– Πολιτικοί απατεώνες και φυγόδικοι μυαλού έλεγαν πριν τις 6 Μαίου ότι δεν θα είμαι υποψήφιος, ενώ μετά βγήκαν και είπαν ότι στη θέση μου πρέπει να μπει κάποιος, που μια βδομάδα πριν έβριζε τη ΝΔ και τον Σαμαρά.

– Δεν μπορεί άνθρωπος που σε μια βδομάδα έκανε 5 κυβιστήσεις και σ` ένα χρόνο άλλαξε 3-4 κόμματα, να γίνεται δεκτός στη ΝΔ.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Φαρμάκι έσταζαν τα βέλη του κ. Τσιτουρίδη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα είπε:

– Εξέθρεψε επί 10 χρόνια κάθε εγκληματική ενέργεια στη  Αθήνα. Έκαψαν και ρήμαξαν οι ανεπάγγελτοι νεοσταλινικοί. Αυτό το μπάχαλο δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση.

– Κακώς ασχολούμαστε με τον Τσίπρα και τις μπούρδες που λέει. Μας πλασάρει το οικονομικό μοντέλο της Βορ. Κορέας.

– Λένε ότι θα καταργήσουν τα ΜΑΤ. Και τι θα γίνει μετά, θα δέρνονται οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής με τους μπάχαλους;

Αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για “θαυματοποιούς, λαικιστές και γενίτσαρους, που έκαναν κόμμα μιας χρήσης, στηριζόμενοι σε σαλτιμπάγκους της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο”. Κι όσο για τη Χρ. Αυγή, κάνοντας λόγο για “τραμπούκους και ναζιστές”, υπογράμμισε ότι “το ξύλο και η βία δεν συνιστούν πολιτική άποψη”.

Γνωστοποιώντας ότι το Φθινόπωρο θα πρέπει να επιστρέψει στη θέση που κατέχει στην Ε. Ένωση εάν δεν εκλεγεί βουλευτής, ο κ. Τσιτουρίδης τόνισε ότι στόχος του δεν είναι η 2η έδρα της ΝΔ στο νομό μας αλλά η νίκη της σ` επίπεδο χώρας. Όσο για την κυβέρνηση που θα προκύψει, τόνισε ότι θα πρέπει να στηρίζεται “στο φιλοευρωπαϊκό τόξο και στο τόξο της λογικής”.

“Ο Σαμαράς στάθηκε απ` τη πρώτη στιγμή δίπλα μου. Δεν θα θέσω ποτέ θέμα ηγεσίας”, είπε κλείνοντας ο κ. Τσιτουρίδης, προσθέτοντας ότι η συνεργασία των υποψήφιων βουλευτών στο νομό μας ήταν άψογη, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στον Γ. Γεωργαντά, ως “εκλεγμένου βουλευτή του κόμματος”.

Σχόλια
One Response to “Φαρμακερά βέλη Τσιτουρίδη σε συνέντευξη”
  1. Ο/Η τόλης λέει:

    Ο κ.Τσιτουρίδης αντί να υβρίζει τα στελεχη και τους ψηφοφόρους του κόμματος , ας σκεφτεί λίγο τι έπραξε το 2009 .
    είναι το λιγότερο απαράδεκτος. Ο λαός το έκρινε εξάλλου και γι αυτό ας μας αδειάσει την γωνία.

Σχολιάστε