My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Υποψήφιος με τον Χρ. Γκουντενούδη

Ο πυροσβέστης Ευθύμιος Τσιτενίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρ. Γκουντενούδη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

tsitenidis_paionia isxiriΠαρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στον τόπο μας και δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές απογοητεύομαι.

Γιατί ο τρόπος λειτουργίας του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι παλαιοκομματικός,  γιατί δε συμβαίνουν πράγματα που δίνουν έστω μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον, γιατί δεν  υπάρχει  ένας δίαυλος ουσιαστικής επικοινωνίας Δήμου και νέων πολιτών και όσες φορές κάτι καλό πάει να γίνει, γίνεται προσχηματικά.

Κάθε φορά που συζητώ με φίλους μου και με γνωστούς για την κατάσταση αυτή, κουνούν το κεφάλι, συμφωνούμε και αφήνουμε την κουβέντα μετέωρη.

Γνωρίζουμε όλοι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Κάποιος σοφός είπε ότι η επανάσταση, η πραγματική αλλαγή είναι εσωτερική, γιατί ξεκινά από τον εαυτό μας.

Ως νέος αλλά ενεργός πολίτης νιώθω ότι πρέπει κάτι να κάνω κι εγώ για να αλλάξει το status quo στον τόπο μου. Ξεκινώ λοιπόν την προσπάθεια ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ του Χρήστου Γκουντενούδη, μαζί με ισάξιους συνυποψηφίους.

Κοινή επιδίωξή μας είναι να δώσουμε στον τόπο μας μια ελπιδοφόρα προοπτική που να συνδέεται με την εφαρμογή ενός τοπικού σχεδίου ανάπτυξης και βήμα – βήμα να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε τις απαιτούμενες υποδομές.

Προσωπική επιδίωξή μου είναι να πλησιάσουν το Δήμο Παιονίας οι νέοι άνθρωποι, να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε, στηριζόμενοι στην καινοτομία, σε πρωτοπόρες δράσεις και στις νέες τεχνολογίες.

Η νέα γενιά έχει ξεχωριστή θέση στην παράταξη ‘’Παιονία Ισχυρή’’ και αύριο στο Δήμο Παιονίας. Και ο τόπος μας, μας έχει όλους ανάγκη.”

Σχολιάστε