My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Υποσχέσεις από Γρηγοράκο

Διαβεβαιώσεις ότι η λειτουργία των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας δεν θα υποβαθμιστεί, όπως πρέσβευε ο κ. Βεντούρης, έδωσε σήμερα Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το πρωί στη Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς.

nosokomeio-kilkis-syskepsiΣύμφωνα με τον κ. Γρηγοράκο, μετά την αύξηση του αριθμού των κλινών και την επαναλειτουργία των μαγειρείων μετά από 10 χρόνια, επίκειται σύντομα η έναρξη της λειτουργίας των νέων χειρουργείων στην Τρίτη Πτέρυγα, καθώς και η ενίσχυση του Νοσοκομείου Κιλκίς με τέσσερις γιατρούς.

Ωστόσο, ο αν. υπουργός παραδέχτηκε ότι το νοσοκομείο «υστερεί σε αριθμό προσωπικού». Παράλληλα έκανε λόγο για καλή οικονομική λειτουργία του Ιδρύματος, το οποίο όμως θα ενισχυθεί με μια μικρή συμπληρωματική πίστωση στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Όσο για το Νοσοκομείο Γουμένισσας, η δέσμευση του κ. Γρηγοράκου ήταν ότι δεν πρόκειται να θιγεί καμιά δομή στη λειτουργία του, με 25 κλίνες στη Παθολογική Κλινική του και με 15 στην Χρονίων Παθήσεων. Ταυτόχρονα θα προσληφθεί και παιδίατρος.

Τέλος, για το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου είπε ότι μόνο βελτιώσεις θα πρέπει να αναμένονται, χωρίς ωστόσο ν` αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

nosokomeio-kilkis-grigorakosΠριν από τη συνέντευξη, ο αν. υπουργός, καθώς κι ο αναπληρωτής διοικητής της 4ης ΔΥΠΕ, Παύλος Παπαδόπουλος, οποίος τον συνόδευε, έλαβαν μέρος σε σύσκεψη με εκπροσώπους του ιατρικού προσωπικού και του συνόλου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, με τη παρουσία του διοικητή, Θέμη Ανθρακίδη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε με  μέλη της ΕΝΙΚ να έχουν αναρτημένο πανό που έγραφε «όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου – 5 μήνες απλήρωτες υπερωρίες – φτάνει πια», ο κ. Γρηγοράκος επανέλαβε τις υποσχέσεις για μη υποβάθμιση και περεταίρω ενίσχυση της λειτουργίας των δυο  νοσοκομείων του νομού μας.

Σε δηλώσεις του ο αν. υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο λειτουργίας του Νοσοκομείου Κιλκίς, σημειώνοντας ιδιαίτερα ότι την Ορθοπεδική Κλινική του εξακολουθεί να την αγαπά ο κόσμος του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Πριν την επίσκεψη στο Νοσοκομείο οι κ. Γρηγοράκος και Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν τη Μητρόπολη Κιλκίς, όπου συζήτησαν για τα θέματα υγείας στο νομό μας με τον μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ, ο οποίος ζήτησε επίσης να μην υποβαθμιστούν τα νοσοκομεία μας.

Σχολιάστε