My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Άρση του περί ευθύνης υπουργών -

Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Υπηρεσιακες συναντησεις στο Δημο Κιλκις

Συναντήσεις με φορείς και εργαζομένους του Δήμου Κιλκίς για ζητήματα που άπτονται του ΟΠΟΝΓΑ και των Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών, είχε με πρωτοβουλία της τις προηγούμενες ημέρες, η πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού, Κατερίνα Γιαννακούλα-Ζιούτα.

Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της προέδρου, στην οποία παρίστατο και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Σερασκέρης, με εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων και σωματείων που κάνουν χρήση των κλειστών γυμναστηρίων του δήμου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των τελευταίων. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΓΑΣ Κιλκίς, του ΑΜΣ “Πόντιοι”, του ΑΙΑ, του ΑΤΛΑ, του Κιλκισιακού και του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς.

Επίσης, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έλαβε χώρα συνάντηση με το προσωπικό των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών. Στη σύσκεψη παρούσα ήταν και η συνταξιούχος νηπιαγωγός και σύμβουλος ειδικής αγωγής, Ντίνα Μούρτζιου, η οποία έχει προσφερθεί να παρέχει αφιλοκερδώς τις επιστημονικές γνώσεις της σε θέματα πρώιμης παρέμβασης σε παιδιά και επιμόρφωσης του προσωπικού. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι, τιμώντας την ευγενική προσφορά της κ. Μούρτζιου, το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του την όρισε ειδική συνεργάτη του Νομικού Προσώπου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την κ. Μούρτζιου, προγραμματίζονται επιμορφωτικά σεμινάρια με τη συνεργασία καταρτισμένων επιστημόνων, τα οποία θα ξεκινήσουν εντός Φεβρουαρίου.

Σχολιάστε