My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ορίστηκε υπεύθυνος Τουρισμού

Ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, ορίστηκε από την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, ως υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού.

Τους τομείς ευθύνης των 22 βουλευτών του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε η κ. Γεννηματά στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, ξεχωρίζει ο τομέας ευθύνης που ανέλαβε ο βουλευτής επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, καθώς ορίστηκε υπεύθυνος του τομέα Προστασίας του Πολίτη. Κι` αυτό, επειδή ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε ως ένα από τα «θετικά» της νέας κυβέρνησης την υπουργοποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Μια δήλωση, που έγινε αφού πρώτα είχε προηγηθεί η διαγραφή του κ. Χρυσοχοΐδη από το ΚΙΝΑΛ!

Κατά τα άλλα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναλαμβάνει τον τομέα Άμυνας, ο Χάρης Καστανίδης τον Επικρατείας και ο Κώστας Σκανδαλίδης των Οικονομικών.

Δείτε τους τομείς ευθύνης όλων των βουλευτών

Σχόλια
One Response to “Ορίστηκε υπεύθυνος Τουρισμού”
  1. Ο/Η Λούκυ Λουκ λέει:

    Κατα πρώτον θα ήθελα να συγχαρώ η ταπεινότης μου τον κ. Φραγγίδη για την εκλογή του αφενός στην Ελληνική Βουλή και αφετέρου για τον ορισμό του σε μια θέση ευθύνης στο ΚΙΝΑΛ, αυτήν του Τουρισμού. Κατα δεύτερον θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου για αυτήν την επιλογή. Το Κιλκίς ως γνωστόν είναι ένας αγροτικός κυρίως Νομός, ο οποίος παρασάγγας απέχει απο το να χαρακτηρίζεται ως τουριστικός. Θα περίμενα λοιπόν ακριβώς λόγω συνάφειας να του δοθεί ο τομέας αγροτικής ανάπτυξης, ο οποίος απεναντίας δόθηκε στον κ. Πανά βουλευτή Χαλκιδικής που ως γνωστόν είναι ένας Νομός τουριστικός. Ανάποδα πράγματα θα έλεγα! Αν όμως εκεί στο ΚΙΝΑΛ θεωρούν οτι το Κιλκίς είναι καιρός να μετατραπεί σε τουριστικό Νομό… ε αυτό θα το θεωρούσα πολύ προχώ !!!

Σχολιάστε