My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Υπέρ Σιωνίδη, ο Ηλ. Αριζάνης

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου», Ηλίας Αριζάνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

arizanis-iliasΤο επάγγελμα που ασκεί ο καθένας μας εκτός  από την βιοποριστική του διάσταση , έχει και την ανθρώπινη. Όταν μάλιστα το επάγγελμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προστασία του πολίτη και του περιβάλλοντος τότε επηρεάζει πολύ τον ψυχικό κόσμο και τις ευαισθησίες  μας. Στο πυροσβεστικό σώμα, του οποίου έχω τη τιμή να είμαι μέλος, έχουμε μάθει να βοηθάμε αυτούς που  έχουν ανάγκη, να προστατεύουμε το περιβάλλον και να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας. Η αλληλοϋποστήριξη, η ομαδικότητα και η εμπιστοσύνη  χαρακτηρίζουν το επάγγελμα μας.

Συμμετέχοντας  στη διοίκηση του δήμου Παιονίας από τον Ιανουάριο του 2013 δίπλα σε, έμπειρους αλλά και άπειρους όπως εγώ, ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, διαπίστωσα πόσο αναγκαίο είναι και για μια δημοτική αρχή να λειτουργεί με σχέσεις εμπιστοσύνης, με συνέργια και με αδιαπραγμάτευτο αξιακό υπόβαθρο. Είναι όμορφο να ασχολείται κανείς με     τον τόπο του , όταν το κάνει μαζί με   άξιους ανθρώπους.

Σήμερα που τα προβλήματα στη κοινωνία μας περισσεύουν χρειαζόμαστε ανθρώπους με όραμα και δύναμη, με απόψεις και αποφασιστικότητα. Όταν ο Κώστας Σιωνίδης ανακοίνωσε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές, στάθμισα τον «άνθρωπο» που γνώρισα και συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια. Ο Κώστας είναι άνθρωπος που εργάζεται με πείσμα και που εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι ο άνθρωπος που δίνει λύσεις. Πιστεύω ότι θα γίνει δίκαιος και ωφέλιμος Δήμαρχος και συντάσσομαι μαζί του στη προσπάθεια για το τόπο μας  με την «Παιονία της προόδου».

Σχολιάστε