My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Υπέρ Σιωνίδη ο Αστέριος Τάτσης

Υπέρ του υποψήφιου δήμαρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, τάσσεται με δήλωσή του ο αξιωματικός Στρατού ε.α και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας, Αστέριος Τάτσης. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ δήλωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι,

Ο τόπος μας περνά μέσα από μια περίοδο αβεβαιότητας και μεγάλων προκλήσεων. Τις προκλήσεις αυτές οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε- αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Διότι η ελπίδα βρίσκεται στην πράξη, στο αποτέλεσμα της σκληρής, συλλογικής προσπάθειας.

Στο Δήμο Παιονίας και ειδικά στην Γουμένισσα, έχουμε ζήσει τα αδιέξοδα των κατεστημένων νοοτροπιών, των ιδεοληψιών, των μικροκομματικών συμφερόντων. Υπάρχει έλλειμμα συνεργασίας που δεν επιτρέπει να καρποφορήσουν οι νέες ιδέες και οι πρωτοπόρες, αντισυμβατικές προτάσεις. Αυτά τα δεδομένα της στασιμότητας οφείλουμε να τα αλλάξουμε. Αν  κάτι χρειαζόμαστε στον τόπο μας, είναι να σκεφτούμε και να πράξουμε έξω από τα συνηθισμένα. Έξω από τα αναμενόμενα.

Ο τόπος έχει διπλή ανάγκη. Να δοθούν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που χρονίζουν, αλλά και να υπάρξει ένα χειροπιαστό όραμα ανάπτυξης για το μέλλον. Με σχέδιο  και πρόγραμμα, που να ενώνει και να μην αφαιρεί τις δυνάμεις όλων όσοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

Στην κατεύθυνση αυτή πήρα την απόφαση να στηρίξω τον συνδυασμό “Η Παιονία της Προόδου” του Κώστα Σιωνίδη και να διεκδικήσω την επιλογή σας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις δημοτικές εκλογές. Ζούμε σε μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες. Λίγο ή πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του καθενός. Αυτό που έχει σημασία για τον τόπο μας, είναι να δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους με καθαρό σημείο αναφοράς στην κοινωνία, που έχουν καταγράψει την επαγγελματική και κοινωνική τους πορεία. Να δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούν και να κριθούν.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα και με τη στήριξή σας μπορούμε μαζί να κάνουμε τη διαφορά στην πράξη.”

Σχολιάστε