My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Υγειονομικό υλικό σε ΓΝΚ και ΚΥΔ

Μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού διέθεσε στο Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου η Δημοτική Αρχή ενισχύοντας τον εξοπλισμό τους σε μέσα ατομικής προστασίας.

Πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής το δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη επισκέφθηκε σήμερα Μ. Τρίτη το διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Ανδρίτσο και του παρέδωσε την υγειονομική βοήθεια.

“Οι δεσμοί δήμου και πολιτών με το νοσοκομείο τους είναι στενοί και συναισθηματικά φορτισμένοι. Αυτονόητα δε θα μπορούσαμε να μείνουμε μακριά από τη μεγάλη υγειονομική περιπέτεια που αντιμετωπίζει με θάρρος ο διοικητικός και επιστημονικός μηχανισμός του ως αξιόμαχος κρίκος του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η συνεισφορά μας είναι πράξη αλληλεγγύης και ηθικής υποστήριξης στους εργαζομένους, στους γιατρούς και νοσηλευτές που συνεχίζουν ακατάβλητα τον αγώνα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας’’, δήλωσε ο δήμαρχος Κιλκίς και προσέθεσε: “Χαίρομαι που ενέργειες όπως η δική μας βρίσκουν μιμητές διδάσκοντας σε όλους μας ότι η ανθρωπιά είναι ίσως το πραγματικό αντίδοτο του Covid – 19”.

Για την κάλυψη των υγειονομικών απαιτήσεων του Νοσοκομείου προσφέρθηκαν απλές χειρουργικές μάσκες, μάσκες με ασπίδα, προστατευτικά γυαλιά ευρέως πεδίου και αντιθαμβωτικά, ποδονάρια, γάντια και αντισηπτικά υγρά.

Μια δεύτερη δημοτική αποστολή παρέδωσε στη Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Δροσάτου ανάλογο υγειονομικό υλικό.

Η υγειονομική χορηγία στο Γενικό Νοσοκομείο είναι το αποτέλεσμα πρωτοβουλίας για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας που ανέλαβε στις αρχές Απριλίου η πλειοψηφήσασα δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’, ενώ στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν οι δημοτικοί συνδυασμοί ‘’Ενωτική Δύναμη Κιλκίς’’ και ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στην τελετή παράδοσης του υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς, καθώς και μεμονωμένοι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην τελετή ήταν παρόντες και ο πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αναστάσιος Καρανικόλας, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Σοφία Καπαλτσίδου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης.

Παρέμβαση πρασίνου 

Το συνεργείο πρασίνου είναι υπεύθυνο για τα μικρά θαύματα αισθητικής που συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου Κιλκίς!

Με ιδιαίτερη επιμέλεια οι εργαζόμενοι στο πράσινο κούρεψαν το γκαζόν, ξαναέδωσαν σχήμα στους φουντωμένους θάμνους και καθάρισαν από αγριόχορτα και κλαδιά τους κήπους του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι κήποι, κεντημένοι με τα χρώματα της άνοιξης είναι καταπράσινοι, περιποιημένοι και χάρη στην παρέμβαση του Δήμου Κιλκίς και του τμήματος πρασίνου δημιουργούν μια αίσθηση ευφορίας στους εργαζομένους και στους επισκέπτες του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Σχολιάστε