My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τσιτουρίδης: Όχι γεύματα γκρίνιας

Για έλλειψη ευθύνης κατηγορεί ευθέως ο «καραμανλικός» και πρώην υπουργός  Σάββας Τσιτουρίδης όσα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος παραθέτουν… «γεύματα γκρίνιας» για τη σημερινή ηγεσία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Σε σχετική ερώτηση του karfitsa.gr για την επόμενη ημέρα και το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ιστορικής παράταξης, ο κ. Τσιτουρίδης απαντά:

savvas-tsitouridis«Μετά την ήττα του 1996, η δική μου γενιά στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είπε… ΟΧΙ στον Έβερτ και στοιχήθηκε πίσω από τον Κώστα Καραμανλή. Το έπραξε ξεκάθαρα και με την ανάληψη της ευθύνης της εκλογής της. Δεκαεννέα χρόνια μετά, μια σειρά ανησυχούντων στη ΝΔ «μαζεύεται» σε γεύματα και δείπνα για να  «επικοινωνήσει» τη… γκρίνια της για τον Αντώνη Σαμαρά! Αυτό δεν είναι υπεύθυνη στάση! Στην πολιτική πρέπει να έχεις ολοκληρωμένη πρόταση. Όταν λες ποιον δεν θέλεις, πρέπει να λες και ποιον θέλεις! Όλα τα υπόλοιπα αφορούν στην πρόσκαιρη δημοσιότητα,  όμως δεν εννοούνται ως υπεύθυνη πολιτική στάση! Κι όταν μένεις στην αμφισβήτηση, χωρίς να τολμάς να πας… παρακάτω,  τότε χρεώνεσαι τη… συντήρηση (όσων) αυτού που αποδοκιμάζεις!»

Ο κ. Τσιτουρίδης με τη δήλωση του στο karfitsa.gr αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τους… ανησυχούντες, όπως τους χαρακτηρίζει, που αντί να συνταχθούν σε μία πρόταση και στο πλευρό ενός  – εφόσον γκρινιάζουν και ζητούν ανανέωση της ηγεσίας – έχουν εμφανώς τις προσωπικές τους φιλοδοξίες κι όλοι θέλουν να γίνουν… αρχηγοί!

Σε ερώτηση του karfitsa.gr αν ο ίδιος ανησυχεί για το ενδεχόμενο το κόμμα να οδεύει σε… συρρίκνωση παρόμοια του ΠΑΣΟΚ, απέφυγε να απαντήσει, πράγμα που έκανε και στις επίμονες προσπάθειες μας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πληροφορίες ή σενάρια επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού και νυν βουλευτή της Α΄Θεσσαλονίκης.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν κορυφαία στελέχη, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο κ Τσιτουρίδης, που είναι πεπεισμένα ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα καθώς και να επαναφέρει τη ΝΔ στην κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές… Ωστόσο προς το παρόν κρατούν στάση αναμονής μέχρι να δουν έργα και παραλείψεις σε κυβέρνηση και… αντιπολίτευση!

Μ. Καραπαναγιωτίδου / melkar4@yahoo.gr

Σχολιάστε