My Twitter Feed

23 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δωρεάν τεστ στο Δήμο Κιλκίς -

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Γιορτάζει την απελευθέρωση -

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Ιός: Μεγαλώνει η ανησυχία -

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Απάντηση Θωμαΐδη σε μειοψηφία -

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Προσφορά τεστ από το Δήμο Παιονίας -

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Ποιους αφορούν οι μειώσεις τελών -

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Επίσκεψη Λοβέρδου σε Ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

“Καλπασμός” με 46 νέα κρούσματα -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Τσιτουρίδης: Να ξαναγίνουμε μεγάλη παράταξη

Όπως στη μετεκλογική του δήλωση έτσι και σε νέα προεκλογική πια, ο Σάββας Τσιτουρίδης επιμένει στη “στάση ευθύνης απέναντι στη παράταξη και στους Κιλκισιώτες” που του έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της 6ης Μαίου.

Σε δήλωσή του στο ΚΙΛΚΙΣ 24, ο πρώην υπουργός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης ανεξαρτήτως του νέου εκλογικού αποτελέσματος, για το οποίο είπε ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει μ` όσες δυνάμεις διαθέτει ακόμα, έτσι ώστε να είναι θετικό για την παράταξη.

“Εκτιμώ τη σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που με τίμησαν γι` άλλη μια φορά με την ψήφο τους. Ήλθα δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ των 72 υποψηφίων βουλευτών του νομού μας, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί, κι αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω και να το προσπεράσω”, μας είπε ο κ. Τσιτουρίδης προσθέτοντας:

“Θα συνεχίσω τους αγώνες με βάση τις αξίες και τα πιστεύω μου. Παράλληλα, θ` αναζητήσω μαζί με τον κόσμο που πιστεύει στις αξίες της κεντροδεξιάς, τους τρόπους με τους οποίους θα ξανακάνουμε την παράταξή μας μεγάλη και κυρίαρχη”.

Ο κ. Τσιτουρίδης πιστεύει ότι το νέο δίπολο που κυριαρχεί πλέον στη πολιτική ζωή της χώρας είναι μεταξύ της κεντροδεξιάς και της αριστεράς, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει την κατεύθυνση που θα πάρει η αντιπαράθεση και τις επιπτώσεις που μπορεί να `χει στη πορεία της χώρας. “Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η λύση βρίσκεται στις εθνικοποιήσεις και στον κρατισμό, μόνος κριτής είναι ο λαός”, τόνισε.

Σχόλια
One Response to “Τσιτουρίδης: Να ξαναγίνουμε μεγάλη παράταξη”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Πρώτον. Με την σημερινή σύγχρονη ιδεολογικοπολιτική διαμόρφωση των κοινοβουλευτικών κομμάτων δεν υπάρχει κεντροδεξιά(ο όρος είναι καθαρά παραπλανητικός για ψηφοθηρικούς λόγους), αλλά μόνον δεξιά με την ΝΔ που θα ενσωματώσει-απορροφήσει σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα μικρά δεξιά κόμματα, γιατί δεν υπάρχει πιά η πολυτέλεια γι’ αυτήν να παραμένει διασπασμένη. Ακροδεξιά-νεοναζί είναι η Χρυσή Αυγή. Κέντρο ήταν το πασοκ με σοσιαλιστικό επίχρισμα που όμως ξεθώριασε απο καιρό, και μετεξελίχθηκε με την πολιτική του πρακτική ένας άλλος τύπος δεξιάς χωρίς ιδεολογία και με αβέβαιο μέλλον. Το κέντρο τώρα είναι η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Αριστερά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ . Το ΚΚΕ είναι η αριστερά του παρελθόντος που δεν επιθυμεί ούτε να εκσυγχρονιστεί, ούτε να κυβερνήσει.
    Δεύτερον. Ειδικά για την Ελλάδα, έννοιες όπως φιλελευθερισμός, ελεύθερη αγορά, κρατισμός, εθνικοποίηση, κοινωνικοποίηση, δεν έχουν κανένα νόημα, αφού δεν λειτούργησαν ποτέ με τον τρόπο που λειτουργούν στα σύγχρονα και οργανωμένα κράτη, εκεί όπου δεν υπάρχει διαπλοκή και διαφθορά τουλάχιστο σε ανεξέλεγκτο βαθμό, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι υποκριτικό και προσβλητικό για τους απλούς πολίτες, οι πολιτικοί και τα κόμματα της εξουσίας να αυτοπροσδιορίζονται ακόμα με τέτοιους όρους υπέρ ή κατά, όταν είναι αυτοί οι ίδιοι και αυτά τα ίδια που εξέθρεψαν εκείνη την παθογένεια, η οποία σαν το σαράκι έφαγε την σάρκα της χώρα μας και δεν την επέτρεψε να γίνει ένα σωστό κράτος.
    Τρίτον. Ασφαλώς και μόνος κριτής είναι ο λαός, στο όνομα του οποίου όμως διαπράχθηκαν κατά συρροή ατιμώρητα εγκλήματα και που οι ένοχοι έχουν ακόμα το απύθμενο θράσος να ομιλούν, αποθρασυνόμενοι απο την ατιμωρησία τους. Ετσι αυτός ο λαός που νοιώθει καθημερινά την αδικία που συντελείται σε βάρος του, σιγά-σιγά αλλάζει τρόπο σκέψης και πορεία…” κι’ όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει”…

Σχολιάστε