My Twitter Feed

30 Νοεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

24ωρη απεργία στα νοσοκομεία -

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Σαρώνει πάντα ο κορωνοϊός! -

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Οι εκλογές στο Δικηγορικό Κιλκίς -

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ -

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Κορωνοϊός: Μικρή ύφεση μεν, αλλά -

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

ΔΣ Παιονίας στις 30 Νοεμβρίου -

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

ΚΙΝΑΛ: Τα εκλογ. τμήματα σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Λαμπρή ενθρόνιση Βαρθολομαίου -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Τριπλό κάλεσμα για γιορτασμό

Με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των πολιτών, και ιδιαίτερα των νέων, στον εορτασμό της επετείου των 100 ετών από την ιστορική μάχη και την απελευθέρωση του Κιλκίς και με σκοπό την δυναμική προώθηση και ανάδειξη της συλλογικότητας, του εθελοντισμού και της συμμετοχικότητας σε όλες τις υπό υλοποίηση εκδηλώσεις και δράσεις, ο δήμος Κιλκίς και η Οργανωτική Επιτροπή «Κιλκίς 1913 – 2013», μετά την πρόσκληση συνεργασίας σε όλους στους τοπικούς φορείς, απευθύνουν μια πρωτότυπη τριπλή πρόσκληση και στους πολίτες.

 

Πες την ιδέα σου!

 

Ο σχεδιασμός του προγράμματος και η υλοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων στο πλαίσιο του εορτασμού αφορά κάθε τοπικό φορέα και κάθε πολίτη. Ο δήμος Κιλκίς, παράλληλα με τις δικές του πρωτοβουλίες, συγκεντρώνει ήδη προτάσεις για την υλοποίηση πρωτοβουλιών άλλων φορέων στη βάση μιας δομημένης μεθοδολογίας συνεργασίας ώστε να προκύψουν πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα και να εκλείψουν επικαλύψεις. Στο πλαίσιο αυτό θα υποστηρίξει και θα προβάλει με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του κάθε αξιόλογη πρόταση και ιδέα των πολιτών, ώστε να γίνει πραγματικότητα. Με τη φιλοσοφία αυτή, σε προσκαλούμε να μας κοινοποιήσεις τις ιδέες και τις προτάσεις σου συντελώντας στη δημιουργία ενός ελκυστικού συνόλου δράσεων και εκδηλώσεων με ουσιαστικό και πραγματικό αντίκρισμα στην κοινωνία.

 

Μοιράσου τη γνώση, μπες στην Ομάδα!

 

Δημιουργούμε Ομάδες Εργασίας με μέλη που έχουν γνώση και πείρα σε θέματα όπως: ιστορία, θρησκεία, οικονομία / ανάπτυξη, πολιτισμός, παιδεία, υγεία, προσφυγιά, δόμηση / αρχιτεκτονική, αθλητισμός, δικαιοσύνη. Οι Ομάδες αυτές θα είναι υπεύθυνες για τη συγκέντρωση και επεξεργασία στοιχείων και δεδομένων του τομέα αναφοράς για όλη την προηγούμενη εκατονταετία του Κιλκίς, με στόχο την παρουσίασή τους σε σχετικές Ημερίδες και Συνέδρια αλλά και την έκδοση ειδικών λευκωμάτων.

 

Βάλε ένα χεράκι, γίνε εθελοντής!

 

Με αφορμή την εκατονταετηρίδα Κιλκίς, ο δήμος Κιλκίς επιχειρεί μια φιλόδοξη προσπάθεια να βάλει σε νέες βάσεις, πιο οργανωμένα και συστηματικά, το κίνημα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι, ιδιαίτερα τώρα, στις δύσκολες μέρες που διαβιούμε! Έχεις τον χρόνο και τη διάθεση να συμβάλλεις με τις γνώσεις και το μεράκι σου ώστε η γιορτή μας να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για σένα, για όλους μας; Αν ναι, έλα μαζί μας. Αποκτούμε ταυτότητα εθελοντή, με τη δική μας στολή, τις δικές μας κοινές αρχές κι αξίες, τους δικούς μας κοινούς κανόνες. Και μέσα από εκπαίδευση και κατάρτιση, και ανάλογα με την πείρα, τις γνώσεις και τις δεξιότητες του καθενός, αναλαμβάνουμε υπεύθυνους ρόλους κι ευθύνες, συμβάλλοντας καταλυτικά στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και δράσεων του εορτασμού.

Όσοι ενδιαφέρεστε και θέλετε να ανταποκριθείτε στο τριπλό αυτό κάλεσμα του δήμου Κιλκίς, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εορτασμού που λειτουργεί πιλοτικά στο www.kilkis2013.gr ή τον δήμο Κιλκίς, στο γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων (τηλ. 23413 52169).

Πληροφορίες: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, τηλ. 6944 841674

Σχολιάστε