My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τριήμερο εκδηλώσεων στο ΚΚΣ Κιλκίς

Στα πλαίσια της  3 Δεκέμβρη-Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης-Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία έχει προετοιμάσει ένα τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο σε αυτή την ημέρα σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυγκεκριμένα την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου οι ωφελούμενοι –εκπαιδευόμενοι των εργαστηρίων του Κέντρου μας πρόκειται να υποδεχτούν τα 2 τμήματα της Γ’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς και να εκπαιδεύσουν τους μαθητές στην τέχνη της κεραμικής. Οι ωφελούμενοί μας καλούνται να αναλάβουν το ρόλο του εκπαιδευτή και να εξηγήσουν στους μαθητές πως δουλεύεται ο πηλός.

Η δεύτερη δράση μας θα λάβει χώρα την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου όπου σε συνεργασία με την σχολή ιππασίας «Ράντζο»Κιλκίς θα επισκεφτούμε το 2ο ΕΠΑΛ-ΣΕ Κιλκίς μαζί με ένα άλογο όπου θα ενημερώσουμε τους μαθητές για τα οφέλη της θεραπευτικής ιππασίας και εν συνεχεία θα πραγματοποιήσουμε από  μια θεραπευτική συνεδρία για τους μαθητές. Η ενημέρωση και το βιωματικό κομμάτι της εκπαίδευσης θα γίνει από την εξειδικευμένη στη θεραπευτική ιππασία Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και την προπονήτρια ιππασίας του «Ράντζου». Την ίδια ημέρα και αν ο καιρός το επιτρέψει θα πραγματοποιήσουμε δενδροφύτευση μαζί με τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Τέλος, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών Ατόμων με Αναπηρία Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης θα πραγματοποιήσουμε φιλικό αγώνα μπάσκετ με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο «ΑΕΤΟ» στο κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς. Τον αγώνα θα πλαισιώσει με μουσικοχορευτικά δρώμενα το γυμναστήριο της κας. Εύης Καζαντζίδου.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων μας, ευαισθητοποιούν την τοπική κοινότητα και ενισχύουν την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και φυσικών προσώπων.

Θα ήταν μεγάλη χαρά για μας ο καθένας από σας να μετέχει σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας.

Απ` το ΚΚΣ Κιλκίς

Σχολιάστε