My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σύστημα παρακολούθησης νερού -

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Κάστανα: Παράταση ταλαιπωρίας -

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Οριστικό: 21 Μαΐου οι εκλογές -

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του `21 -

Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Εκλογές 2023: Μάθε που ψηφίζεις -

Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

“Λίφτινγκ” δικτύων ύδρευσης -

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

“Ψεύδεται ο δήμαρχος για ΔΕΥΑΚ” -

Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας -

Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Τριήμερη ροκ πανδαισία στο Καβαλάρι

Για 2η συνεχόμενη χρονιά και με την συμμετοχή πολλών νέων του νομού Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το «2ο Kavalari Music Festival» από την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 στο σπίτι των Προσκόπων, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς.

Στο φετινό φεστιβάλ που τείνει να καταξιωθεί ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας, συμμετείχαν 8 συγκροτήματα με μουσική rock, hip hop reggae, metal και έντεχνο ελληνικό από δέκα μπάντες εντός και εκτός νομού Κιλκίς.

Τα συγκροτήματα που έλαβαν μέρος ήταν οι Fall of Fate, Eleventh Order, Blue Flames, Ρητορικά Χαλίκια Beep και ο Dj Argiris of Logarithm απ’ το Κιλκίς και οι Broken Tempo, Who cares, Jane Doe απ’ τη Θεσσαλονίκη καθώς και ο Stefanaty απ’ το συγκρότημα One Drop Forward.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να διανυκτερεύσουν στο πανέμορφο Κατασκηνωτικό το τριήμερο και να απολαύσουν εκτός απ’ το φυσικό τοπίο και τις ανέσεις που προσφέρει το Κέντρο.

Το τριήμερο Φεστιβάλ έκλεισε με μια προσκοπική εκδήλωση, στην οποία ανταποκρίθηκαν πολλοί γονείς και παλαιοί πρόσκοποι. Κατά της διάρκειας της εκδήλωσης οι αρχηγοί των έξι τμημάτων Γιάννα Κοζανίδου, Χάρης Ισαακίδης, Ιουστινιανός Κουραλίδης, Λάζαρος Μοσκώφ, Χρήστος Καναρόπουλος και Τσόφα Κοβλακίδου πραγματοποίησαν τους απολογισμούς δραστηριοτήτων της χρονιάς που πέρασε με αποκορύφωμα τις κατασκηνώσεις και τις Μεγάλες Δράσεις ενώ προβλήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από στιγμές των δράσεων σε ειδική οθόνη. Την βραδιά έντυσαν μουσικά η Σοφιάνα Φρονιμοπούλου και η Ηλιάνα Καπνίδου με έντεχνη ελληνική μουσική.

Ο Περιφερειακός Έφορος των Προσκόπων, Χρήστος Τομπουλίδης, εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε, αναφέρθηκε στα ενήλικα στελέχη που προσφέρουν τον χρόνο τους για τα παιδιά και την Προσκοπική Κίνηση, απονέμοντας τους τα εύσημα, ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη τους καλώντας τους να βρίσκονται δίπλα στις δράσεις και παρουσίασε συνοπτικά το φετινό επετειακό πρόγραμμα δράσης ενόψει της συμπλήρωσης των 90 χρόνων Προσκοπισμού στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Εφορεία θα εκδώσει επετειακό πολυτελές λεύκωμα της ιστορίας των Προσκόπων του Κιλκίς (1923-2013), θα αναγείρει μνημείο για την προσφορά των Προσκόπων στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στα παιδιά στο πάρκο Προσκόπων (έναντι 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς), θα πραγματοποιήσει μεγάλη τριήμερη εκδήλωση με παρουσίαση πρότυπης κατασκήνωσης στην πλατεία Ειρήνης την άνοιξη, θα συμμετέχει στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου για τα 100 χρόνια απ’ την απελευθέρωση του Κιλκίς ενώ ζήτησε από την Γενική Εφορεία της Αθήνας να πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς μεγάλη πανελλήνια προσκοπική δράση.

Όλοι οι πρόσκοποι υποσχέθηκαν να ξεκινήσουν νέα ταξίδια, περιπέτειας, δράσης και προσφοράς, κρατώντας στην καρδιά τους τις αναμνήσεις από τις δράσεις που έφυγαν.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και του Επιμελητηρίου Κιλκίς καθώς και 30 επιχειρηματιών του Δήμου Κιλκίς.

 

Σχολιάστε