My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Τριήμερη εκδρομή ΚΑΠΗ Κιλκίς

Στην Ήπειρο και στο Ιόνιο απέδρασαν για ένα τριήμερο τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς. Οι αειθαλείς εκδρομείς επισκέφθηκαν όμορφα τοπία και τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Πρέβεζας, της Πάργας και της Λευκάδας.

Πρώτος σταθμός της εκδρομής στα Ιωάννινα ήταν το μοναδικό στο είδος του Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη. Η συνέχεια ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα με περιηγήσεις στα Γιαννιώτικα Τέμπη, στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας και στην Πρέβεζα όπου κατέλυσαν.

Την επόμενη ημέρα τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς αναχώρησαν για την Λευκάδα. Η διαδρομή από τη Λυγιά, τη Νικιάνα κατέληξε στο Νυδρί από όπου με πλοιάριο ξεναγήθηκαν σε δύο από τα Πριγκηπονήσια της Λευκάδας, τη Μαδουρή και το Σκορπιό.

Την τελευταία ημέρα οι εκδρομείς του ΚΑΠΗ Κιλκίς περιηγήθηκαν στις εκβολές του μυθικού ποταμού Αχέροντα. Σημαντική ήταν η συμβολή της ξεναγού του τουριστικού γραφείου στην ενημέρωση των εκδρομέων με πολύτιμες γεωγραφικές, ιστορικές και πολιτιστικές πληροφορίες για τα μέρη και αξιοθέατα που επισκέφθηκαν.

Σχολιάστε