My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Τραγικός θάνατος 77χρονου

plimmyraΤραγικό θάνατο βρήκε σήμερα Κυριακή το πρωί, 77χρονος κτηνοτρόφος στη θέση Ξηροπόταμος στη Νέα Σάντα Κιλκίς, καθώς έπεσε με το τρακτέρ του σε παραπόταμο του Γαλλικού ποταμού. Μετά από επιχείρηση απεγκλωβισμού του απ` την Πυροσβεστική Κιλκίς, ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε εγκλωβισμένος στο κουβούκλιο του οχήματος και ανασύρθηκε νεκρός.

Η Πυροσβεστική επιστράτευσε ερπυστριοφόρο όχημα που «σήκωσε» μέσα από τα νερά το αναποδογυρισμένο τρακτέρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο ηλικιωμένος άνδρας πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.

Σώθηκε στις Ποταμιές

Αντίθετα, αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης ενός ατόμου, του οποίου το Ι.Χ. παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γαλλικού ποταμού μεταξύ των οικισμών Άνω και Κάτω Ποταμιάς, σήμερα 6 Δεκεμβρίου, στις 2 μ.μ.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς επενέβη με δύο πυροσβεστικά οχήματα και πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να διασώσουν το παραπάνω άτομο που βρισκόταν σε νησίδα στη μέση του ποταμού. Στη συνέχεια το άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κιλκίς για προληπτικούς λόγους.

 

Σχολιάστε