My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τρία φαβορί για το ψηφοδέλτιο

Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο γραμματέας του Δήμου Παιονίας και πρώην διοικητής των Νοσοκομείων ν. Κιλκίς, Θέμης Ανθρακίδης και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αναστασιάδης, αποτελούν τα απόλυτα φαβορί για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κιλκίς.

Πρόκειται για στελέχη που ανήκουν όλα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ εκτιμάται ότι θα γίνει προσπάθεια να συμμετάσχουν στον συνδυασμό και πρόσωπα που προέρχονται από άλλες συνιστώσες του νέου αυτού φορέα της κεντροαριστεράς.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, έχει θέσει τον μηχανισμό του σε τροχιά εκλογικής ετοιμότητας  προκειμένου να μην αιφνιδιαστεί από πιθανές πολιτικές εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, με την αρμόδια επιτροπή, η οποία έχει ως επικεφαλής τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, να αξιολογεί τις προτάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών και τις άλλες εισηγήσεις που έχει δεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της Φ. Γεννηματά είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων με νέα, άφθαρτα και καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες πρόσωπα.

Σχολιάστε