My Twitter Feed

13 Οκτωβρίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ειρήνη: Είναι αργά για δάκρυα! -

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Όχι κατακερματισμός δικαστικών -

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια Ν. Σάντας -

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Λεφτά για τα σχολεία -

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Γεύματα σε 20 σχολεία του Κιλκίς -

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ονειρικό και φέτος το φεστιβάλ! -

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμασία Π. Παππά! -

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Απάτη σε βάρος συνταξιούχων -

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Το Meat Place Tour στη Θεσσαλονίκη

trofima-potaΗ Θεσσαλονίκη είναι ο τρίτος σταθμός του Meat Place Tour, του μεγάλου εκπαιδευτικού ταξιδιού που έχει διοργανώσει η ομάδα του περιοδικού Meat Place και που στόχο έχει να βρεθεί επί της ουσίας στο πλευρό των κρεοπωλών και όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος και των παρασκευασμάτων του.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  συνδιοργανώνεται με τον ΣΠΑΚΒΕ (Σύλλογος Προστασίας και Ανάπτυξης της Ελληνικής παραγωγής-εμπορίας-μεταποίησης Κρέατος Βορείου Ελλάδος και υποστηρίζεται από το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης.

 

Στις 10 Μαρτίου

Η τρίτη εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής της 10ης Μαρτίου στο πλαίσιο της 22ης διεθνούς έκθεσης τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 7 – 10 Μαρτίου στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό Meat Place θα συμμετέχουν στην έκθεση και ως εκθέτες.

 

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην αίθουσα Α του συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» και οι ομιλητές θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις που δημιουργούν οι νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις καθώς και ο νέος Κώδικας Τροφίμων και Ποτών.

 

Επιπρόσθετα στα θέματα της ημερίδας περιλαμβάνεται και η παρουσίαση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμών που προορίζονται για καταστήματα και βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος.

 

Επιγραμματικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι τα εξής:

  • Νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις
  • Νέος Κώδικας Τροφίμων και Ποτών
  • Επενδυτικά Προγράμματα
  • Τεχνολογίες – Μηχανοργάνωση
  • Επεξεργασία – Συσκευασία – Ψύξη– Ζύγιση

 

Βραβεύσεις

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα απονεμηθούν βραβεία ποιότητας στις εταιρείες Άρτεμις Εκτροφείο Πτερωτών Θηραμάτων, Έδεσμα ΑΕΒΕ, Μπόρας Ζ. & Σία ΟΕ, Φαέθων ΑΒΕΕ, Φάρμα Φωτιάδη και Σάλτσα Μπαρ Ένα ΑΕ, που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και οι οποίες συμμετείχαν στην «1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 1ης έκθεσης Meat Days 2012.

Δωρεάν συμμετοχή

Η ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται σε κρεοπώλες, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, παραγωγούς και τοπικούς παράγοντες.

Η παρακολούθηση της είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Μετά το πέρας της θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.meatplace.gr

Σχολιάστε