My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Κιλκίς

«Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».

Με αυτό το σύνθημα, εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»  έχει αρχίσει το «ταξίδι» του σε όλη τη χώρα.

Την Κυριακή 11 Σεπτέβρη το Φεστιβαλ κάνει “στάση” στην Πλατεία Κήπου στην πόλη του Κιλκίς, με πολιτική ομιλία από τον Δημήτρη Παπατολίδη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται πολλές θεματικές ομιλίες – συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο το χώρο της Πλατείας στις γωνιές και στα διάφορα στέκια που θα υπάρχουν και συγκεκριμένα:

Στο Μαθητικό Στέκι, ομιλία-συζήτηση με τίτλο “Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα”.

Το θέμα θα αναπτύξουν μέσα από τις ομιλίες και παρεμβάσεις τους οι εξής, Κώστας Σιδηρόπουλος, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Κεν. Μακεδονίας, του ΚΚΕ, ο οποίος θα παρουσιάσει το ποια είναι σήμερα η “Εκπαιδευτική πραγματικότητα στο νομό Κιλκίς” και Γιάννης Φαχουρίδης, δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, εκλεγμένος με τη Λαική Συσπείρωση, που θα αναφερθεί στην παρέμβασή του για το “Ποιος είναι ο ρόλος της Τοπικής Διοίκησης στην υλοποίηση της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής”. Ώρα έναρξης 6.30μμμ.

–Στο Στέκι Γυναικών ομιλία – συζήτηση με θέμα “Η εργαζόμενη γυναίκα στον 21ο αιώνα”, ομιλήτρια θα είναι η Σταυρούλα Νικολαίδου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ. Ώρα έναρξης 7μμ.

Δίπλα από το στέκι γυναικών, θα υπάρχει Παιδότοπος και η γωνιά των μικρών φίλων του Κόκκινου Αερόστατου με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως, face painting, δραστηριότητες με πυλό με θέμα τον εργαζόμενο άνθρωπο, δραστηριότητα με τίτλο “Γνώρισε και εσύ τον Νίκο Μπελογιάννη τον άνθρωπο με το γαρύφαλλο”.

Επίσης στη Γωνιά των νέων εργαζομένων θα παρουσιαστεί η μπροσούρα που επιμελήθηκε η Τομεακή Οργάνωση Βιομηχανίας της Κεν. Μακεδονίας του ΚΚΕ, με τίτλο “Καπιταλιστική Ανάπτυξη, μύθοι και πραγματικότητα, το παράδειγμα της κλωστουφαντουργίας, ένας κλάδος όπως όλοι στον καπιταλισμό”, με ώρα έναρξης στις 7μμ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, συναυλία από το συγκρότημα Multivision, και θα ολοκληρωθεί με ρεμπέτικο γλέντι από την κομπανία τα Καναρίνια.

Ανακοίνωση από τη ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε