My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το “Συν-Ενεργείν” στη Γουμένισσα

Σε μια λιτή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων του Προγράμματος Συν-Ενεργείν, που υλοποιεί εδώ και καιρό το Επιμελητήριο Κιλκίς.

tonikidisΣτους σκοπούς και τα επί μέρους χαρακτηριστικά του Προγράμματος, αναφέρθηκαν ο κ. Πέτρος Μπέλλης, ειδικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας και η κ. Μ. Καλογερίδου, στέλεχος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υπεύθυνη του Προγράμματος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα οφέλη του Προγράμματος και όσων το παρακολούθησαν.

«Η σημερινή εποχή, τόνισε, απαιτεί εξειδικευμένη γνώση για τομέα δράσης κι επιχειρηματικότητας. Το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον απαιτεί προσεκτικές και κυρίως, μελετημένες και κοστολογημένες κινήσεις. Η εξειδικευμένη γνώση αποτελεί το σημαντικότερο όπλο για την ίδρυση μιας επιχείρησης και τη δημιουργία έστω και μιας θέσης εργασίας που είναι πολύτιμο επίτευγμα, ιδιαίτερα για την πατρίδα μας».

Στη συνέχεια επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο Συν-Ενεργειν από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Δημητρίου π. Χριστόδουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Αθ. Τζούρτζο, τον αντιδήμαρχο Ιω.Αλίρη  τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αθ. Τραχανίδη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον αντιπρόεδρο κ. Κ. Σιωνίδη, το μέλος της διοίκησης Χρ. Τσανασίδη.

Σχολιάστε