My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Το παρασκήνιο μιας επίσκεψης

venizelos2-001Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πληροφορήθηκε τα νέα σε σχέση με την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο προκάτοχός του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο του νομού Κιλκίς. Μετά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο της Γουμένισσας τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον προσκάλεσαν σε γεύμα. Μετέβησαν, έτσι, τρία χιλιόμετρα έξω από το χωριό Γρίβα, στο εστιατόριο Παρυφές, στην πλαγιά του Πάικου. Ο κ. Βενιζέλος εκεί ρωτήθηκε από τα στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης του Κιλκίς για τις τελευταίες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, από την 1η Σεπτεμβρίου και έπειτα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε  πως αυτοί που ωθούν τον πρώην πρωθυπουργό σε αυτές  τις κινήσεις δεν στήριξαν την προσπάθεια της Ελιάς στις ευρωεκλογές, αλλά άλλα κόμματα, όπως την Δημοκρατική Αριστερά και το Ποτάμι. Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε, δε, πως το εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης δεν στηρίζεται σε αυτά τα πρόσωπα, γιατί ούτως ή άλλως έχουν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό. Μάλιστα επανέλαβε πως ο ίδιος όπου και αν βρεθεί επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται και ούτε πρόκειται να εγκαταλείψει το όνομα και τα σύμβολά του.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τους συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δημοσιοποιήθηκε η επιστολή του κ. Παπανδρέου –  όταν ο κ. Βενιζέλος ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη. Κάποιοι συνομιλητές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος του συνέστησαν να μην απαντήσει καθόλου.  Όμως τελικά εκδόθηκε αργά το βράδυ η γνωστή ανακοίνωση, ύστερα από καταιγισμό τηλεφωνημάτων από δημοσιογράφους,  με την οποία γινόταν μια προσπάθεια να υποβιβαστεί το θέμα.

Πηγή: thebest.gr

Σχολιάστε