My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Το Νοσοκομείο Κιλκίς ευχαριστεί…

Από το Νοσοκομείο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση: 

“Η Διοίκηση, το προσωπικό και όλο το έμψυχο εν γένει δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του για τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλεται από πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις με την προσφορά υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων παγκοσμίως συνθηκών που ζούμε, λόγω της εμφάνισης και εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19. 

Το Νοσοκομείο Κιλκίς πραγματοποιεί όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποδοχή των δωρεών και τη βέλτιστη χρήση των προσφερόμενων υλικών. 

Οι προσφορές αυτές, ως κίνηση και μόνον, μας γεμίζουν δύναμη και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυτό τον άγνωστο εχθρό. Συγχρόνως, αποτελούν έμπρακτη πίστη και υποστήριξη προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Η αίσθηση αλληλεγγύης είναι απαραίτητη όσο ποτέ για να εμπνεύσει τη διάθεση συνεργασίας που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε μαζί, απειλές τέτοιου μεγέθους. Η στήριξη των ανθρώπων που μάχονται στην πρώτη γραμμή είναι στήριξη της δημόσιας υγείας και ουσιαστικά κίνηση βοήθειας προς το συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους ως Έλληνες για τα αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας σε τέτοιες δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις.” 

Σχολιάστε