My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

“Το νερό υπό δημόσιο έλεγχο”

Τη συμπαράστασή της στον αγώνα όσων προσπαθούν να παραμείνει το νερό και η διαχείριση των υδάτων υπό δημόσιο έλεγχο, εξέφρασε η Ειρήνη Αγαθοπούλου, καταγγέλοντας ταυτόχρονα τη δημοτική αρχή και τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Κιλκίς, «που ακολουθούν τον στρουθοκαμηλισμό των βουλευτών της ΝΔ στη συζήτηση του νομοσχεδίου».

«Υπάρχουν κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. ΔΕΥΑ, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς έχουν πάρει σχεδόν καθολικά θέση κατά του νομοσχεδίου. Εντυπωσιακά απούσα από τη δημόσια συζήτηση είναι τόσο η δημοτική αρχή όσο και η διοίκηση της ΔΕΥΑ Κιλκίς», τόνισε η κ. Αγαθοπούλου.

Η βουλεύτρια Ν. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συμμετείχε τη περασμένη Παρασκευή στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Παιονίας κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, τονίζοντας σε δήλωσή της ότι “η κυβέρνηση της ΝΔ δε δίστασε, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί, λόγω της εγκατάλειψης από το κράτος των δημοσίων δομών, να φέρει και ένα νομοσχέδιο το οποίο θα οδηγήσει στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης”.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες της “να παραμείνει το νερό κοινωνικό αγαθό και όχι να μετατραπεί σε εμπόρευμα που θα υπακούει μόνο στους κανόνες της αγοράς”.

Σχολιάστε