My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το μυστήριο της “Διοικητικής Μεταρρύθμισης”!

Συνάντηση Θ. Λαπόρδα - Ευρ. ΣτυλιανίδηΓια την πρόσφατη συνάντηση του δήμαρχου Παιονίας, Αθ.Λαπόρδα, με τον υπουργό Εσωτερικών, Ευρ. Στυλιανίδη, ο Δήμος Παιονίας μας πληροφορεί μέσω δελτίου τύπου ότι “μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το ότι ο Δήμος Παιονίας θα είναι ένας εκ των 15 δήμων της χώρας, στους οποίους θα λειτουργήσει πιλοτικά το πρόγραμμα για την διοικητική μεταρρύθμιση στη τοπική Αυτοδιοίκηση”.

Προκύπτει όμως το ερώτημα ποια είναι και τι προβλέπει αυτή η “διοικητική μεταρρύθμιση”, για την οποία δεν υπήρξε καμιά ενημέρωση, ούτε καν απ` τον Δήμο Παιονίας, ο οποίος επελέγει μεταξύ των 15 που θα την εφαρμόσουν πιλοτικά;

Απ` ότι ξέρουμε, όχι μόνο δεν έγινε μέχρι τώρα κάποια σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και άμεσοι συνεργάτες του κ. Λαπόρδα, ακόμα και αντιδήμαρχοι, δεν γνωρίζουν τίποτα!

Αν ως διοικητική μεταρρύθμιση εννοούν την επανεξέταση του “Καλλικράτη”, τότε αυτό αφορά άμεσα τη Παιονία, όπου από πλευράς Γουμένισσας τέθηκε ζήτημα ξεχωριστού δήμου. Αν, όμως, όπως πολλοί φοβούνται, η νέα αυτή “μεταρρύθμιση” σχετίζεται με τίποτα ιδιωτικοποιήσεις αποκομιδής απορριμμάτων, κοινωνικών δομών, ΔΕΥΑ κλπ, τότε “μαύρο φίδι που έφαγε” τον Δήμο Παιονίας!

Σχολιάστε