My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Το ΕΕΕΕΚ σε Τούμπα και Παλατάκι

Την Τετάρτη 10/04/2019 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς μετέβη στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να παρακολουθήσει ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΟΣ.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Παλατάκι στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές είχαν ελεύθερη πρόσβαση στο γήπεδο με δωρεάν εισιτήρια, μια ευγενική χορηγία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για αυτούς και τους συνοδούς τους.

Η πρόσφατη επίσκεψη και γνωριμία των μαθητών με τους παίκτες και τους παράγοντες της ΚΑΕ, έκανε τα παιδιά να νιώθουν ιδιαίτερα σημαντικοί, που τους δινόταν η ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και εν δράση τους παίκτες-ήρωες τους.

Το καλωσόρισμα της μασκότ του ΠΑΟΚ, σηματοδότησε την έναρξη της επίσκεψής μας και συνοδεύτηκε με φωτογράφιση στην κερκίδα μαζί με τους μαθητές.

Αποκορύφωμα της εορταστικής αθλητικής ατμόσφαιρας, ήταν στο ημίχρονο του αγώνα το καθιερωμένο διαδραστικό παιχνίδι ελευθέρων βολών, της μασκότ της ομάδας με φιλάθλους από την κερκίδα και μαθητές μας, οι οποίοι κλήθηκαν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, στον οποίο ένας από τους μαθητές μας αναδείχθηκε νικητής.

Η υπέροχη εκδήλωση επισφραγίστηκε με τη νίκη της ομάδας μας επί της άλλης ομάδας και με την πραγματικά συγκινητική κίνηση των παικτών να ανέβουν επάνω στις κερκίδες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα να χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν με τους κατενθουσιασμένους μαθητές και τους συνοδούς τους.

Και στην Τούμπα

Την Τετάρτη 3/4/2019 ομάδα μαθητών/τριών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς μετέβη στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Η αποστολή του σχολείου συμμετείχε σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού που μόνο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δύνανται να οργανώσουν.

Eπιπρόσθετα, τη συγκεκριμένη μέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξένησε την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος με την άνοδό της στην Α1 κατηγορία και το τμήμα Νεανίδων του ΠΑΟΚ, το οποίο κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, δίνοντάς τους την δυνατότητα να κάνουν το γύρο του θριάμβου στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας, όπου και οι παίκτριες αποθεώθηκαν από 30.000 θεατές.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του τμήματος ΠΑΟΚ ΑCTION (κ. Παπαδόπουλος και κ. Μουρατίδου) διευκόλυναν την είσοδό της αποστολής του σχολείου στις κερκίδες του γηπέδου, προσφέροντας τους δωράκια, που ετοιμάστηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια.

Υποστηρικτής της δράση υπήρξε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ο οποίος μερίμνησε για την υλοποίηση της. Η πρωτόγνωρη εμπειρία ενθουσίασε τους συμμετέχοντες, οι οποίοι χάρηκαν ακόμη περισσότερο με την νίκη 2-0 του ΠΑΟΚ επί του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, γεγονός που επισφράγισε την υπέροχη εκδήλωση και τέλος η ομάδα των μαθητών επέστρεψε στο Κιλκίς γεμάτη δυνατές εντυπώσεις και όμορφες αθλητικές αναμνήσεις, νιώθοντας έστω για λίγο κομμάτι της τεράστιας οικογένειας του ΠΑΟΚ!

Σχολιάστε