My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Το δίσεκτο 2012 σ’ ένα λεπτό

gymnos-syntagmaΟι Αμερικανικές εκλογές, οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου, το ναυάγιο του Concordia, οι μάχες στη  Συρία και άλλες ταραγμένες περιοχές του πλανήτη, καθώς και η Ελλάδα των μέτρων και της λιτότητας είναι κάποιες από τις εικόνες που επέλεξε το πρακτορείο Reuters, για να περιγράψει το 2012 μέσα σε video διάρκειας ενός λεπτού.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται ο πόλεμος στη Συρία και η επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη που στοίχισε τη ζωή του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη, Κρίστοφερ Στίβενς. Στο επίκεντρο, ακόμη, βρίσκονται οι διαδηλώσεις κατά της λιτότητας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Στη συνέχεια ακολουθούν οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από το μακελειό στο νηπιαγωγείο του Νιούτον, οι αμερικανικές εκλογές, όπως και οι καταστροφές του τυφώνα Σάντι.
Το video, εντούτοις, δεν έχει μόνο άσχημες ειδήσεις, καθώς, μεταξύ άλλων, σε αυτό εμφανίζεται ο τρομερός Φέλιξ που έσπασε το φράγμα του ήχου, πηδώντας από τη στρατόσφαιρα. Βλέπουμε ακόμη, την επανεκλογή του Ομπάμα, καθώς και εικόνες από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, με τους αθλητές να επιχειρούν να υπερβούν τα όρια τους.
protothema.gr

Σχολιάστε