My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τιμή για τη Μαρία και τ` άλλα παιδιά

Η Κιλκισιώτισα αθλήτρια Μαρία Φουλεδάκη του Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς, τιμήθηκε μαζί με τα άλλα μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας Deaf, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δέχτηκε αθλητές, προπονητές και παράγοντες στο Μέγαρο Μαξίμου, την 1η Αυγούστου. 

Ο πρωθυπουργός επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιτυχίες της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Deaflympics, που διεξήχθησαν από 18 έως 30 Ιουλίου 2017 στην Σαμψούντα της Τουρκίας, όπου η ελληνική αποστολή κατάφερε να κατακτήσει μετάλλια, με  την ομάδα μπάσκετ γυναικών (χρυσό), τον  Αλέξανδρο Παπαδάτο (χρυσό στην Ελληνορωμαϊκή, αργυρό στην Ελευθέρα πάλη και  δυο στο Taekwondo), τη  Μαρία Φουλεδάκη (χάλκινο έως 67 κιλά) και τον Παύλο Λιότσο (χάλκινο έως 58 κιλά).

Την ελληνική ομάδα καλωσόρισε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, δίνοντας και τα δικά του συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της.

Εξ` άλλου, η ελληνική αποστολή προσκλήθηκε  στις 4 Αυγούστου και από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τη συνεχάρη για την κατάκτηση των μεταλλίων.

Τέλος, η ομάδα προσκλήθηκε επίσης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο θα συναντηθεί τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

“Είναι πολύ σημαντικό και ουσιώδες να αναγνωριστεί η προσπάθεια των αθλητών-ριών από το κράτος και τους αρμόδιους”, δηλώνουν δίνοντας ταυτόχρονα τα δικά τους συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή, ο πρόεδρος της ΤΟΛΜΗΣ Παύλος Κουραλίδης  και οι προπονητές Γεώργιος, Σταύρος και Μιλτιάδης Λεμονίδης.

Σχολιάστε