My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τιμήθηκε η εθνική μας επέτειος

Ο ισχυρός συμβολισμός της εθνικής ενότητας διατρανώθηκε σήμερα Τετάρτη στις εορταστικές εκδηλώσεις της 80ης επετείου της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς, στις έδρες και στις κοινότητες των ΔΕ, με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19.

Στην πόλη του Κιλκίς η επέτειος τιμήθηκε με επίσημη δοξολογία στη Μητρόπολη προεξάρχοντος του μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λεωνίδας Αρβανιτίδης, ενώ στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης τα παιδιά της χορωδίας των κατηχητικών συνόδευσαν την έξοδο των επισήμων με τραγούδια για το έπος του ‘40.

Ο επετειακός εορτασμός ολοκληρώθηκε με επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων και πεσόντων του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου, καταθέσεις στεφανιών από εκπροσώπους των τοπικών και στρατιωτικών αρχών και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

Στη Παιονία

Μέσα σε ατμόσφαιρα εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε η λιτή εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Παιονία. Εκδηλώσεις μνήμης σύμφωνα με τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία του covid-19 έγιναν σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του δήμου.

Στο Πολύκαστρο ο εορτασμός ξεκίνησε με επίσημη δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Γουμένισσας κ. Δημήτριος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας. Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την Εκπαιδευτικό κ. Μπουζάνα Στυλιανή.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας Ελευθερίας.

Σχολιάστε