My Twitter Feed

28 Νοεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣ Παιονίας στις 30 Νοεμβρίου -

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

ΚΙΝΑΛ: Τα εκλογ. τμήματα σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Λαμπρή ενθρόνιση Βαρθολομαίου -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε Κιλκίς – Παιονία -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Ειρήνη: Συρρίκνωση ενισχύσεων -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Και αρνητές της …Εκπαίδευσης! -

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, 2021

Η Αγαθοπούλου για τις γυναικοκτονίες -

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, 2021

Η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη -

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, 2021

Τζούρτζος: Σχέδιο Δράσης για Παιονία

Με τίτλο «στηρίζουμε ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την Παιονία και ζητούμε από τους πολίτες να μας εμπιστευτούν», ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Τζούρτζος με τον συνδυασμό του Κ. Σιωνίδη, αναφέρι σε δήλωσή του τα εξής:

“Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, συνεχίζω να δίνω τη μάχη καθημερινά, ώστε η Παιονία να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Να γίνει ένας τόπος με σύγχρονες υποδομές, με οργανωμένη λειτουργία με αναβαθμισμένες κοινωνικές Δομές και με ανθρώπους που χαίρονται να ζουν και να δημιουργούν σε αυτόν.

Η πολύχρονη παρουσία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εκτός από την εμπειρία, μου έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζω, να αξιολογώ και να επιλέγω πάντα, αυτό που αναζητά και επιθυμεί η τοπική κοινωνία.

Πράγματα απλά αλλά και σύνθετα. Ζητήματα καθημερινότητας αλλά και μεγάλων έργων. Θέματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ζουν και δημιουργούν.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να σταθώ δίπλα σε κάθε ένα συνδημότη μου χωριστά, αλλά και σε κάθε κοινωνική ομάδα. Άκουσα τα προβλήματα τους, προσπάθησα και έδωσα λύσεις στα περισσότερα από αυτά, χωρίς διαχωρισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Κατέθεσα προτάσεις και ήμουν παρών σε κάθε διεκδίκηση που αφορούσε το καλό της κοινωνίας και του τόπου μας.

Αυτή την στάση και την προσφορά οι δημότες και οι δημότισσες της Παιονίας την έχουν αξιολογήσει και μου την έχουν ανταποδώσει με την εμπιστοσύνη τους σε όλες τις εκλογικές μάχες.

Αυτή την αμφίδρομη σχέση με την τοπική κοινωνία, κανείς και για τίποτα δεν θα μπορούσε να την διασπάσει, γιατί έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις στο παρελθόν, έχει δοκιμαστεί στο παρόν και θα έχει συνέχεια στο μέλλον.

Ο τόπος μας έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, και μπορεί αξιοποιώντας τα σε μέγιστο βαθμό, να γίνει ένας δήμος πρότυπο όχι μόνο στη Μακεδονία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Τομείς όπως η Ενέργεια, η Αγροτική παραγωγή, οι Μεταφορές, ο Τουρισμός, οι Υποδομές στην Υγεία και την Παιδεία, η Οργάνωση των Υπηρεσιών και της Λειτουργίας του Δήμου, οι Αναβάθμιση των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών, το Περιβάλλον και η στήριξη της Επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας, είναι τα βασικά στοιχεία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου Δράσης και ενός Προγράμματος που οφείλουμε να στηρίξουμε και να υπηρετήσουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα για να βάλουμε θετικό πρόσημο στην παρουσία μας στη διοίκηση του Δήμου.

Αυτό σκοπεύω να πράξω και δεσμεύομαι γι αυτό, έχοντας πάντα οδηγό σε κάθε επιλογή μου την πρόοδο και ευημερία των κατοίκων του Δήμου Παιονίας.

Συμμετέχω στον Συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σιωνίδη και σας καλώ να μας εμπιστευτείτε και να μας τιμήσετε με την ψήφο σας στις 26 Μαϊου”.

Σχολιάστε