My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Τελωνείο Ευζώνων: Αναμένονται 6 εκατ. επισκέπτες

teloneio-euzonoiΌπως τονίστηκε χθες Τετάρτη στη σύσκεψη που είχε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με τους εκπροσώπους των τελωνειακών αρχών στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, 6.000.000 άνθρωποι περνούν κάθε χρόνο από το Τελωνείο, το οποίο αποτελεί εξ` αυτού, τη δεύτερη μεγαλύτερη πύλη εισόδου στην Ελλάδα μετά το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ιδιαίτερα φέτος αναμένεται αυξημένη η είσοδος τουριστών από το συγκεκριμένο Τελωνείο, κυρίως από τις χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με προορισμούς τις ακτές της Κ. Μακεδονίας και κυρίως της Χαλκιδικής και της Πιερίας.

Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, βασικό μέλημα των εμπλεκόμενων αρχών είναι η διευκόλυνση της κίνησης των επισκεπτών, με τον κ. Τζιτζικώστα να υπόσχεται ότι θα κάνει παρέμβαση προς το υπουργείο Οικονομικών ώστε να επιτευχθεί η ενίσχυση της δύναμης των τελωνειακών υπαλλήλων, καθότι η παρουσία της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή θεωρείται επαρκής.

Όσο για τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χρήστο Γκουντενούδη, που παρέστη στη σύσκεψη, τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι “η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έχει λάβει προς χρήση τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ στους Ευζώνους, το οποίο, εφόσον στελεχωθεί, θα παρέχει πληροφόρηση στους διερχόμενους επισκέπτες και όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία θα δίνει τη δυνατότητα κράτησης σε ξενοδοχεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο”.

Σχόλια
One Response to “Τελωνείο Ευζώνων: Αναμένονται 6 εκατ. επισκέπτες”
  1. Ο/Η Kilkis λέει:

    Δηλαδή για να καταλάβουμε:
    Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανέλαβε τη λειτουργία τουριστικού περιπτέρου του ΕΟΤ στους Ευζώνους χωρίς να έχει το σχετικό προσωπικό;
    Κι αφού είναι του ΕΟΤ γιατί ανακατεύεται η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς κι όχι ο ΕΟΤ;
    Κι αφού οι τουρίστες θα έχουν προορισμό την Χαλκιδική και την Πιερία γιατί ανακατεύεται η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς κι όχι η ίδια η Περιφέρεια Κεντρικά;
    Η μοναδική αποδεκτή δικαιολογία είναι: “…για να δουλέψουν Κιλκισιώτες…” Αν ισχύει αυτό, κάντε το κι αφήστε τα πολλά λόγια και τις περιστροφές γύρω από τον άξονά σας!
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Σχολιάστε