My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΤΕΒΑ: Αγνοείται απ` το καλοκαίρι!

Οι δικαιούχοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας έχουν να λάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το περασμένο καλοκαίρι, για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ κανείς.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλες περιοχές της Κ. Μακεδονίας, όπως στο νομό Σερρών, καθώς και σε δήμους της Δυτ. Θεσσαλονίκης, για τους οποίους κατέθεσε και σχετική ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο η παράταξη Κοιτάμε Μπροστά με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη.

Συγκεκριμένα, στην ερώτησή της με αίτημα για γραπτή απάντηση, η παράταξη ζητά να μάθει σε ποιους λόγους οφείλεται η καθυστέρηση που παρουσιάζεται στις διανομές τροφίμων του ΤΕΒΑ στους δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Ευόσμου – Κορδελιού, Νεάπολης – Συκεών, Παύλου Μελά, πώς θα διασφαλιστεί ότι οι δικαιούχοι του προγράμματος θα έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα και βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης και αν έχουν ενεργοποιηθεί συνοδευτικά μέτρα του Προγράμματος.

Ελπίζουμε από την απάντηση να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και για τους δήμους του νομού μας, μια και κανείς ως τώρα δεν ενδιαφέρθηκε εδώ σε μας να ενημερώσει τον κόσμο για το τι ακριβώς συμβαίνει κι έχουν μείνει οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ χωρίς μια σημαντική γι` αυτούς ανθρωπιστική βοήθεια.

Σχολιάστε