My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τα `χωσε πάλι ο Χατζηαποστόλου

«Φτάνει πια η εξυπηρέτηση συμφερόντων της ομάδας του Πειραιά», είπε μεταξύ άλλων. Απίστευτες ατάκες σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ.

Τα έχωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς και πρώην αναπληρωτής προέδρου της ΕΠΟ (έως το 2012), Βασίλης Χατζηαποστόλου, σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Σερρών. Ο Χατζηαποστόλου που ανήκει στην παράταξη της λεγόμενης “Αντιπολίτευσης” της ΕΠΟ είπε ότι εξυπηρετούνται συμφέροντα της ομάδας του Πειραιά, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει δικαιολογίες των Μέσων του Ολυμπιακού την εμπλοκή των κ.κ. Μπέου και Θ. Μητρόπουλου .

xatziapostolouΑναλυτικά όσα είπε:

Για τη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης: «Ένα έμπειρο μάτι όταν βλέπει μία τέτοια συνάντηση μπορεί να κρίνει κάποια πράγματα. Ας μην κατηγορηθώ ότι πάσχω από μετριοφροσύνη, αλλά εγώ θεωρώ το μάτι μου έμπειρο και μπορώ να κρίνω. Πιστεύω ότι μέσα εκεί υπήρχαν και 4-5 οι οποίοι ήταν με διερευνητική αποστολή. Αν σκεφτεί κανείς όμως ότι η προηγούμενη συγκέντρωση (σ.σ. της νυν διοίκησης της ΕΠΟ) είχε να κάνει με περισσότερα μέλη διερευνητικών αποστολών αλλά και με το επιχείρημα ελάτε για να συζητήσουμε τα οικονομικά της ΕΠΟ και των Ενώσεων, που ήταν ένα δέλεαρ για να πάνε στη συνάντηση εκείνη, η οποία ήταν και στην Αθήνα, ήταν και ο τελικός. Εγώ κρίνω λοιπόν ότι αυτοί που τόλμησαν να έρθουν στη δική μας τη συγκέντρωση, στην πλειοψηφία τους θα είναι μαζί μας και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Σε ερώτηση αναφορικά με την λέξη «τόλμησαν» που χρησιμοποίησε διευκρίνισε: «Γιατί τους απειλούν. Δεν τα ξέρετε; Αυτοί που βγαίνουν και κατηγορούν να ο Μητρόπουλος, να ο Μπέος, είναι δικαιολογίες όλων των σάιτ και των ηλεκτρονικών μέσων του Ολυμπιακού, οι οποίοι πάνε να καλύψουν τη δική τους διαφθορά όλα αυτά τα χρόνια για αυτό το σύστημα που διοικεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για την παρουσία του Μπέου στο ξενοδοχείο, που έγινε η συνάντηση της αντιπολίτευσης: «Ήταν στο ξενοδοχείο για προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επειδή ήταν στο ξενοδοχείο σημαίνει ότι ήταν και στη συγκέντρωση;».

Για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Νίκος Τζώρτζογλου σχετικά με την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου και του Θωμά Μητρόπουλου στο ξενοδοχείο της συνάντησης: «Ο Νίκος έχει μία διαμάχη προσωπική με τον Μπέο. Έχουν δικαστήρια. Τότε με το θέμα του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Βόλου, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Από εκεί και πέρα δεν διαφωνώ με την άποψη του Νίκου, ότι αυτοί δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν το χώρο. Θα πρέπει να αποτραβηχτούν. Αλλά να επικαλούνται κάποιοι την παρουσία του Θωμά και να την συμψηφίζουν με το παρελθόν και τις παράγκες, συγνώμη κιόλας αλλά ας κοιτάξουν να ξεπλύνουν το δικό τους τον κώλο πρώτα…».

Σε ερώτηση σχετικά με τα τηλεφωνήματα που κάνει ο Θωμάς Μητρόπουλος: «Με ποια ιδιότητα παίρνει τηλέφωνο; Τι είναι ο Θωμάς ο Μητρόπουλος;».

Για την ΕΠΣ Σερρών και ποιο μέρος θα πάρει: «Στο τέλος πρέπει να επικρατήσει η σύνεση. Όλη η Μακεδονία πρέπει να είμαστε μία γροθιά. Αν εμείς δεν είμαστε μία γροθιά, τι να πω… Θα εξυπηρετούμε συνέχεια τα συμφέροντα του Πειραιά; Δεν φτάνει τόσο; Δεν κουραστήκαμε;

Για την απουσία του προέδρου της ΕΠΣ Σερρών, Χριστόφορου Χριστοφορίδη από την συνάντηση της αντιπολίτευσης: «Ο Χριστόφορος φαίνεται αγαπάει περισσότερο τον Γκιρτζίκη από εμένα. Ξέρω εγώ τι να πω…».

Για τις φιλικές σχέσεις του Χριστοφορίδη με τον Γκιρτζίκη: «Από εμένα γνώρισε τον Γκιρτζίκη, ο Χριστόφορος. Τον ήξερε και χθες; Το θέμα είναι ποιο είναι το συμφέρον της Ένωσης και όχι η μέτρηση ποιος είναι πιο καλός φίλος. Ποιο είναι το συμφέρον της Μακεδονίας. Ποιο είναι το συμφέρον της Βορείου Ελλάδος. Ως πότε; Φτάνει τόσο…»

Για την παρουσία των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών, Καλαϊτζίδη και Καρυπίδη στη συνάντηση της αντιπολίτευσης και αν θα είναι μεταξύ των τριών εκπροσώπων της ΕΠΣ Σερρών που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος έρχεται και οι υπόλοιποι βγαίνουν με ψηφοφορία από το ΔΣ, επομένως δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αυτοί. Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών θα έλεγα αυτούς τους δύο. Και οι δύο ήρθαν με πρόσκληση στην συγκέντρωση. Και ο Χριστόφορος είχε πρόσκληση. Τους πήραμε τηλέφωνο και τους είπαμε ότι έχουμε συγκέντρωση και ο Χρίστοφορος μου είπε δεν έρχομαι. Ε… μην έρχεσαι αδερφέ, τι να κάνουμε…».

Για την κόντρα που φέρεται να έχει με τον Χριστοφορίδη με αφορμή μία δήλωσή του περί αδικίας του Μακεδονικού στα μπαράζ ανόδου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική: «Χαίρομαι που είναι τόσο ευαίσθητος ο Χριστόφορος και στεναχωρήθηκε. Εγώ είπα το εξής: Φίλοι μου διαιτητές, Σερραίοι, που ήταν παρόντες στο γήπεδο, είπαν ότι δεν δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ του Μακεδονικού. Από εκεί και πέρα ο διαιτητής έπαιξε 50-50. Αλλά με την ίδια λογική είπαν και οι Σερραίοι ότι δεν τους έδωσαν ένα πέναλτι ίδιο. Αν ήξερα ότι θα έμπλεκαν το όνομά μου θα του έλεγα την Παρασκευή στον διαιτητή μου (σ.σ. Σέζος, Κιλκίς) να μην παίξει το παιχνίδι, να δηλώσει κώλυμα. Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο, δεν έχω μιλήσει ποτέ με διαιτητή πριν από αγώνα. Τι φταίω εγώ να εμπλακεί το όνομά μου. Επειδή με ειρωνεύονται κάποια σάιτ στις Σέρρες, έβαλα πριν το ματς τον δικό μου τον άνθρωπο που έχω στη διαιτησία να μιλήσει στον διαιτητή, διότι ο ένας επόπτης ήταν από τη Χαλκιδική και ο άλλος από τη Δ. Αττική, και επειδή τους φοβάμαι αυτούς, του είπα να του πει ότι παίζουμε για τη διαιτησία. Ότι παίζουμε 50-50, να μην αφήσουμε σε κανέναν να πει λόγια. Αυτή ήταν η συμμετοχή μου».

Για το αν έχει δίκιο ο Χριστοφορίδης να είναι εξοργισμένος που εδώ και μέρες ακούγεται, όπως στην εκπομπή «Δίκη», ότι αντάλλαξε τη δική του ψήφο με μία άνοδο ομάδας στη Γ’ Εθνική (Απόλλων Παραλιμνίου): «Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Δεν συμβαίνει αυτό. Επειδή το λέει ο Θωμαΐδης πάει να πει ότι είναι και αλήθεια; Οι εικασίες και οι ισχυρισμοί του Θωμαΐδη μέχρι τώρα βοηθούν πιο πολύ τους αντιπάλους παρά εμάς σαν συμμαχία και αντιπολίτευση. Ακόμη και οι εκπομπές του… Του τα έχω πει, αλλά δεν ακούει».

Για πρόεδρος στην αντιπολίτευση: «Οι πρόεδροι θα αποφασίσουν. Εάν με προτείνουν οι πρόεδροι γιατί όχι; Αλλά δεν είναι μέσα στα διακαή μου θέλω. Αν θα δημοσιοποιήσω την υποψηφιότητά μου, θα τη δημοσιοποιήσω μέσα στη σύσκεψη των προέδρων των Ενώσεων. Σε αυτούς που θα έχουν το δικαίωμα. Ποιο είναι αυτοί; Αυτοί που θα καταψηφίσουν τον απολογισμό του Γκιρτζίκη».

Πηγή: sportdog.gr

Σχολιάστε