My Twitter Feed

7 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απώλειες του ζωικού κεφαλαίου -

Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

7 κυβερνητικά στελέχη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης -

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

“Και κρατική αρωγή για τις ζημιές” -

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Ζητούνται άμεσα αποζημιώσεις -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα κάνουμε για αγροτικά -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

35 νέα κρούσματα κάθε μέρα -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Τα “Φρουτένια KIDS’ ATHLETICS”

PAP_9561

Που διοργάνωσε ο Στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς.

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου οι  εσωτερικοί αγώνες όλων των Τμημάτων υποδομής και των Ακαδημιών του τμήματος  Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με την επωνυμία “Φρουτένια Kids Athletics”.

PAP_9496Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες σε ομάδες  από κάθε ηλικιακό γκρουπ και αγωνίστηκαν ομαδικά σε  αγωνίσματα .  Έτρεξαν ανάμεσα σε κώνους, πήδησαν πάνω από εμπόδια, προσπάθησαν να πετύχουν το στόχο τους με τα στεφάνια, έκαναν άλματα και έτρεξαν αντοχή. Φώναξαν, συμμετείχαν, αγωνίστηκαν για την ομάδα τους (τα μήλα , τις φράουλες, τα αχλάδια , τους ανανάδες, τα κεράσια κλπ) και πανηγύρισαν δίνοντας ραντεβού για την επόμενη  “αναμέτρηση”.

Καμιά σημασία δεν  έχει ποιος κέρδισε ή ποιος έχασε , σημασία είχε μόνο ο αγώνας και πως όλα τα παιδιά αλλά και οι γονείς που βρέθηκαν, πρώτη φορά τόσοι πολλοί στις κερκίδες του σταδίου του Κιλκίς,  το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Στο τέλος των αγώνων οι μικροί αθλητές φωτογραφήθηκαν , πήραν τα ζαχαρένια επαθλά τους και μια υπέροχη κονκάρδα για να θυμούνται τη συμμετοχή τους.

PAP_9397Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δήλωσαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΣ Κιλκίς. Ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης δήλωσε: “Πρώτη φορά βλέπουμε στις κερκίδες του βοηθητικού να βρίσκονται τόσοι γονείς. Καθισμένοι δίπλα δίπλα χαιρόντουσαν με τη χαρά των παιδιών τους. Φτάσαμε απλά και γρήγορα στις λέξεις κλειδιά “χαιρόντουσαν με τη χαρά των παιδιών τους”. Σε αυτή την πρόταση καθρεφτίζεται η φιλοσοφία του συλλόγου μας όσον αφορά στην εμπλοκή των γονέων στον αθλητισμό.”

Στη σημασία της συνύπαρξης  των γονέων στις εκδηλώσεις του τμήματος Στίβου αναφέρθηκε ο Έφορος των Ακαδημιών Βλάσης Μαβίδης : “Ίσως από τα μεγαλύτερα κατορθώματα του συλλόγου μας να είναι αυτή η συνύπαρξη των γονέων στην κερκίδα . Με συνδετικό κρίκο τα παιδιά, που μέσα από το παιχνίδι και τον αγώνα κάνουν καθημερινά φίλους και οι γονείς μαθαίνουν να συνυπάρχουν. Σημαντικό για τα παιδιά είναι η παρουσία των γονέων τους στις διάφορες εκδηλώσεις τους. Τα παιδιά θέλουν τις εργατοώρες των γονέων τους, θέλουν να είναι κοντά τους όταν προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις οι “φράουλες” να κερδίσουν τα “αχλάδια”! Βλέπουμε τη συνύπαρξη των γονέων στην κερκίδα ως την αφετηρία για οικογενειακές φιλίες και διαχρονικές “μαζώξεις”. Είναι η δύναμη του παιδιού που εξισώνει και απελευθερώνει τους πάντες και όλοι ενεργούν σύμφωνα με τις συνθήκες που καθορίζουν τα παιδιά. Με τα παιδιά και οι μεγάλοι γίνονται παιδιά.”

PAP_9430Στη συνεργασία και την ποιότητα του προπονητικού δυναμικού αναφέρθηκε η επικεφαλής των τμημάτων υποδομής και των Ακαδημιών στίβου του ΓΑΣΚ Νάντια Μπουρλούκα. “ Καμία ορχήστρα δεν μπορεί να «αποδώσει» αν δεν συντονιστούν οι … «προπονητές της». Χωρίς κανέναν ενδοιασμό (μήπως θεωρηθεί ότι ευλογούμε το σπίτι μας), υποστηρίζω ότι έχουμε την καλύτερη σύνθεση προπονητικού δυναμικού. Η κάθε μία  από τις προπονήτριες στηρίζει την  άλλη  και όλες μαζί προσπαθούμε για τα παιδιά και η διάθεση δεν μας λείπει. Και φυσικά  οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και σε εκείνους που διοικούν το σύλλογο. Χωρίς την εθελοντική τους παρουσία  δεν θα υπήρχε ο σύλλογος ούτε  θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε. “

* Οι φωτογραφίες είναι μια ευγενική προσφορά του Studio Photo Zoom και της φωτογράφου Ζωής Παπαδοπούλου

Σχολιάστε