My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα

toutountzidisΣτον Άσπρο, το Αξιοχώρι, τον Λιμνότοπο και τη Σιταριά βρέθηκε χθες Πέμπτη ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Χριστόφορος Τουτουντζίδης, κάνοντας λόγο για το ουσιαστικό νόημα της πολιτικής, που δεν μπορεί παρά να είναι η επίλυση των ανθρώπινων προβλημάτων.

Σε συνομιλία με τους κατοίκους του Άσπρου και του Αξιοχωρίου αναφέρθηκε στο ότι, μετά από τέσσερα συνεχή χρόνια έλλειψης υπεραστικής σύνδεσης των χωριών αυτών, με πρωτοβουλία των κατοίκων, ως δικηγόρος τους, συνέταξε το κείμενο, που υπέγραψαν 377 άτομα, προωθώντας το στις εφημερίδες και τα βουλευτικά γραφεία. Ήταν μία υπόσχεση που τήρησε μετά το πέρας των περιφερειακών εκλογών. Σήμερα αυτά τα χωριά έχουν σύνδεση.

Όπως τόνισε “η λύση στα προβλήματα των ανθρώπων δεν μπορούν να έχουν χρώμα και πολιτικούς χαρακτηρισμούς και πολιτική πράξη είναι μόνο η επίλυσή τους. Αυτούς που επικαλούνται τις παλαιές αγκυλώσεις και τις όποιες εξυπηρετήσεις, ζητώντας ως ανταμοιβή την ψήφο, πρέπει επιτέλους να τους αποκρούσουμε. Δεν πρέπει να οδηγηθούμε  πάλι στους ίδιους ανίκανους, ανεπάγγελτους ή αμοραλιστές «σωτήρες» της χώρας”.

Σχολιάστε